• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

10 Days of Christmas

mailtimers.com

De laatste dagen van het jaar zijn aangebroken. Ben jij nog snel de laatste klusjes in huis aan het afronden voordat het nieuwe jaar begint? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Tijdens onze 10 DAYS OF CHRISTMAS hebben wij aantrekkelijke kortingen op diverse collecties van ons fotobehang. Je ontvangt 10 dagen lang tot 25% KORTING op ons vliesbehang.

Zo werkt het

De kortingen gelden alleen op ons vliesbehang. Per product staan de kortingen vermeld op de productpagina. Hier zie je direct de korting die van toepassing is op het product. Je hoeft dus geen extra codes in te voeren. Heb je meerdere producten, dan wordt de korting toegepast op alle items die aan de voorwaarden voldoen.

De kortingen zijn geldig van 23 december 2022 tot 3 januari 2023. Kortingen zijn niet geldig op accessoires, behangservice en outlet producten. Niet geldig voor wederverkopers.

15% Korting op Lemonwalls

Ben jij opzoek naar fotobehang voor in de kinderkamer? Check onze Lemonwalls collectie! De Lemonwalls collectie kenmerkt zich door de trendy designs en zachte kleuren. Hierdoor is dit behang ideaal voor in de kinderkamer. Van jungle designs tot aan designs met het thema onderwaterwereld, je vindt voor iedere kamer een mooi behang.

Ontdek onze nieuwste designs

Op onze nieuwste designs hebben we tijdens 10 days of Christmas 15% korting! Deze korting ontvang je zowel op onze Sophie la Girafe® als onze Formule 1 collectie. In welke kamer ga jij behang aanbrengen? Bekijk onze deals, en bestel eenvoudig online.

10% korting op jouw eigen design

Heb jij een foto van een mooi moment? Maak een blijvende herinnering van dat leuke moment met een eigen foto op fotobehang. Upload jouw eigen design en binnen enkele dagen kun jij aan de slag om het op de muur aan te brengen!

Nog meer kortingen

Ook op onze standaard collectie en onze Wallexclusive collectie hebben we kortingen. De kortingen op onze Wallexclusive collectie lopen op tot wel 25%. Op onze standaard collectie ontvang je 10% korting. Vind jij jouw perfecte fotobehang in één van deze collecties? Check snel de collecties!

10% korting op fotobehang

25% korting op Wallexclusive