Ashkan Mortezapour Collectie

Fotobehang om je vingers bij af te likken

Vol passie fotografeert Ashkan de mooiste gerechten van topchefs. De laatste jaren fotografeerde hij de fijnste gerechten in meer dan 700 restaurants in Amsterdam. Deze reis vol culinaire hoogstandjes legde hij in zijn foodblog en op camera. Een deel van zijn collectie is nu beschikbaar als fotobehang in een exclusieve samenwerking met ons platform.

De fotobehang collectie van Ashkan Mortzapour draait volledig om passie voor eten.

Met veel plezier schiet ik de creaties van de beste chefs en bartenders van Nederland. Drama in composities, rauwe producten, krachtige kleuren en indringend contrast kenmerken mijn portfolio. Maar mooi eten en drinken verdienen wat mij betreft niet alleen een hoofdrol op de foto. Ze verdienen ’t ook op de muur. Speciaal daarvoor selecteerde ik een deel van mijn werk als fotobehang design.

Ashkan Mortezapour, culinair fotograaf
Fotobehang van een krop Paksoi op een zwarte achtergrond

Food & Fotobehang

Fotobehang van culinaire hoogstandjes maken een keuken of horeca gelegenheid tot een ruimte om te koken of een hapje te eten. De haarscherpe beelden van culinair fotograaf Askan Mortezapour geven inspiratie om zelf aan de slag te gaan met nieuwe ingrediënten en gerechten.

vanaf €19,50 per m2

Het populairste fotobehang van Ashkan Mortezapour

Ontdek ingrediënten en gerechten zoals je ze nog nooit zag. Met de scherpste details spatten deze foto’s van je muur. Levensgroot op fotobehang of als behangposter. De collectie fotobehang in samenwerking met Ashkan Mortezapour geeft iedere keuken een luxe uitstraling waaruit de passie voor koken en heerlijk eten blijkt.

Ontdek de gehele collectie