Auto behang

Ben je helemaal gek van auto's? Print je favoriete auto op fotobehang of maak een keus uit onze collectie met prachtig autobehang.Auto behang voor de kinderkamer of voor als je helemaal gek bent van auto's. Kies voor autobehang of voor behang met voertuigen. Wij hebben allemaal mooie foto's en afbeeldingen voor je geselecteerd. Kies voor een klassieker of een raceauto, wij printen het haarscherp voor je op fotobehang. Van leuke patronen tot vintage VW busjes. Kies je favoriet en geef de afmetingen door van de te behangen muur. Mocht je zelf een mooie foto hebben, dan kunnen we deze uiteraard ook printen. Auto behang is ook geschikt voor een stoere jongens kamer of voor showrooms van autobedrijven.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 16
 2. 9
 3. 13
 4. 13
 5. 3
 6. 7
 7. 3
 8. 5
 9. 5
 10. 5
 11. 2
 12. 2
Oriëntatie
 1. 37
 2. 1
Van laag naar hoog sorteren

47 producten

Van laag naar hoog sorteren

47 producten

Auto behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi autobehang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.