Baby behang

Hartelijk gefeliciteerd als je een baby verwacht! Tijd voor baby behang. Weten jullie nog niet wat het wordt? Kies dan voor een neutrale print aan de wand. Taupe en (mint) groen worden vaak gebruikt voor neutrale babykamertjes. Je kan kiezen voor leuke vormpjes of voor zachte pasteltinten. Kies bijvoorbeeld voor behang met lieveheersbeestjes, behang met hartjes, voor autootjes behang of bijvoorbeeld uiltjes behang. Als je een leuke print ziet en het formaat van de afbeeldingen wil je groter of kleiner dan is dit mogelijk, laat ons het weten en we maken gratis een voorbeeld voor je. Ook kunnen van veel behangen de kleuren aangepast worden. Kijk rustig rond en bedenk wat bij jullie meubeltjes past. Heb je haast bij je bestelling? Geen probleem, wij printen meestal dezelfde (werk)dag nog en sturen het direct op, zonder extra kosten.

Filteren
Selectie verfijnen
Designer
 1. 5
 2. 14
 3. 1
 4. 8
Kleur
 1. 30
 2. 29
 3. 53
 4. 88
 5. 23
 6. 13
 7. 44
 8. 17
 9. 32
 10. 13
 11. 2
 12. 2
 13. 7
 14. 15
Oriëntatie
 1. 164
 2. 1
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 184

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 184

Pagina

Baby behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi baby behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.