Barok behang

Barok behang online kopen. Geef een weelderige twist aan je kamer met barok behang. Barok is een stijl en kwam aan het begin van de 17e eeuw tot ontwikkeling. Barok kenmerkt zich door een overdaad en heftigheid van vormen. Te denken valt aan rijke bloemmotieven en organische vormen. Wij hebben prachtige barok behangen voor je geselecteerd. Maak je keuze voor weelderige patronen. Mocht het gewenste behang er niet bijstaan, neem dan contact met ons op en laat ons weten waar je naar op zoek bent. We gaan dan ons best doen om het juiste behang op te zoeken. Mocht je een foto hebben, dan kan deze ook geprint worden op behang.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 9
 2. 2
 3. 7
 4. 3
 5. 3
 6. 4
 7. 3
 8. 3
 9. 7
 10. 4
 11. 4
 12. 3
Oriëntatie
 1. 20
 2. 9
Van laag naar hoog sorteren

35 producten

Van laag naar hoog sorteren

35 producten

Barok behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi barok behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.