• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behangcirkel dieren

Dieren behangcirkel is een echte aanwinst in je interieur. Zo haal je niet alleen de sfeer, maar ook nog eens een echte eyecatcher in huis. Op zoek naar een behangcirkel met dieren? Bekijk het ruime assortiment dieren muurcirkels bij Fotobehang.com. Van Schotse Hooglanders tot leeuwen en van chimpansees tot zeeschildpadden. Dieren muurcirkels vind je bij ons in alle soorten en maten. Ontdek de mogelijkheden en bestel je favoriet direct online.

Sorteer op

36 producten

per pagina
Sorteer op

36 producten

per pagina
 

Dieren muurcirkels in alle soorten en maten

Behangcirkels zijn er met allerlei soorten dieren. Heb jij al een favoriet, of laat je je graag verrassen door de uitgebreide opties? Een van de meest populaire muurcirkels zijn die met een Schotse Hooglander erop. Die hebben we frontaal, vanaf de zijkant, in close-up en van veraf. Maar ook in kleur en zwart-wit. Andere behangcirkels met dieren die veel worden besteld, zijn die van een leeuw in zwartwit met blauwe ogen, een chimpanzee in de jungle en een getekende illustratie van de dieren in het bos. Ook een succes in de kinderkamer: alle dieren muurcirkels in vrolijke kleuren.

Behangcirkel dieren in verschillende formaten

Wil je geen groot dierenbehang aan de muur, maar vind je een simpel schilderij te saai? Dan is een behangcirkel met dieren erop de perfecte oplossing. Subtiel en tegelijkertijd een echte blikvanger in de kamer. En bovendien kun je bij een dieren muurcirkel ook helemaal zelf de grootte bepalen. Zo zijn onze behangcirkels verkrijgbaar in vier verschillende formaten. Je kunt kiezen uit large behangcirkels van 100 centimeter, XL van 120 centimeter, XXL van 140 centimeter en XXXL van 155 centimeter. Tip: houd een rolcentimeter tegen de muur om de juiste afmeting voor jouw dieren muurcirkel te bepalen.

Styling van je dieren muurcirkel

Heb je een mooi behangcirkel van dieren besteld in het juiste formaat? Dan is het tijd om er een mooi plekje voor uit te kiezen en er de juiste styling op los te laten. Hang jij de dieren muurcirkel boven de bank? Plaats je hem achter de eettafel? Of krijgt-ie toch een mooi plekje boven het dressoir? Met de behangcirkel van dieren kun je alle kanten op. Je kunt er ook leuk mee spelen door hem niet volledig te laten zien, maar de onderkant bijvoorbeeld te verstoppen achter een meubel, of een mooie plant. Je dieren muurcirkel stylen? Dat doe je door een element uit het behang ook op andere plekken in je interieur terug te laten komen. Bijvoorbeeld in het kleurgebruik of de materialen. Zo maak je er mooi een geheel van en komt je dieren muurcirkel nóg beter tot zijn recht.

Behangservice

Wil je dat wij je dieren behangcirkel komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw dieren behangcirkel binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?