• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behangcirkel woonkamer

Geef jouw woonkamer wat extra sfeer met een behangcirkel. Bij Fotobehang.com ben je aan het juiste adres, want wij hebben een uitgebreid assortiment behangcirkels voor in de woonkamer. Van artistieke afbeelding tot realistische foto’s en replica’s van de grootmeesters. Bekijk het aanbod op onze website en laat je verrassen door de uitgebreide mogelijkheden. Voor je het weet hangt er zo’n blikvanger van een behangcirkel in je woonkamer!

Sorteer op

18 producten

per pagina
Sorteer op

18 producten

per pagina
 

Ruime keuze behangcirkels voor de woonkamer

Behangcirkels voor in de woonkamer zijn er in alle soorten en maten. Ga jij bijvoorbeeld voor de amandelbloesem van Vincent van Gogh, het stilleven met bloemen in een vaas van Jan Davidsz. de Heem, of een moderne variant van het Meisje met de parel van Johannes Vermeer? Ook mooi in de woonkamer: een behangcirkel van dieren. Zoals de close-up van een Schotse Hooglander. De machtige kop van een leeuw. Of een chimpansee in de jungle. Behangcirkels voor de woonkamer zijn er ook met tropische bladeren, gekleurde vogels, of met foto’s van landschappen. Zo zie je maar: met een behangcirkel in de woonkamer kun je alle kanten op.

Behangcirkel in de woonkamer aanbrengen

Heb je een mooi behangcirkel gevonden? Bestel hem dan in het juiste formaat. De mogelijkheden bij Fotobehang.com variëren van 100 tot 155 centimeter. Dan bezorgen wij de op maat gemaakte behangcirkel voor de woonkamer bij jou thuis en kun je jouw nieuwe wanddecoratie direct aanbrengen. Het aanbrengen van een behangcirkel is heel eenvoudig, dankzij het materiaal waarmee wij werken. Vliesbehang is bijzonder stevig. Bovendien breng je de lijm direct aan op de achterkant van het behang, en hoef je dit dus niet te passen en meten op de muur. Zit de behangcirkel in de woonkamer niet helemaal recht? Dan kun je het dankzij het sterke materiaal nog wat bijtrekken zonder dat het scheurt.

Stylen van behangcirkel in de woonkamer

Je kunt een behangcirkel in de woonkamer zien als het puntje op de i qua styling. Maar je kunt het ook als uitgangspunt nemen voor een make-over van de rest van de ruimte. Zorg ervoor dat de behangcirkel in je woonkamer nóg beter tot zijn recht komt door van alles een mooi geheel te maken. Dat doe je bijvoorbeeld door een kleur uit het behang te nemen en dit op andere plekken terug te laten komen. Ga je aan de slag met het meisje met de gouden parel? Dan kun je bijvoorbeeld werken met zwart en gouden details. Denk aan gouden kandelaars op tafel, kussens met een gouden motief en bijvoorbeeld gouden fotolijstjes. Diezelfde tip kun je toepassen wanneer je niet kiest voor een volledig woonkamer behang.

Behangservice

Wil je dat wij je behangcirkel in de woonkamer komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw woonkamer behangcirkel binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?