Black Friday Deals

Ga jij binnenkort je slaapkamer of woonkamer voorzien van nieuw behang? Dan is dit het moment om voor fotobehang te kiezen.

Tijdens de BLACK FRIDAY DEALS profiteer je van kortingen op al ons fotobehang. Op alle standaard fotobehang ontvang je 10% KORTING en op Wallexclusive Premium Fotobehang ontvang je maar liefst 25% KORTING.

Liever een kleine make-over? Ook op de behangcirkels geven we deze week 15% KORTING.

Schotse Hooglanders

Hoe ontvang ik de Black Friday kortingen?

De kortingen staan per product vermeld op de productpagina. Hier zie je direct de korting die van toepassing is op het product. Je hoeft dus geen extra codes voor in te voeren. Heb je meerdere producten, dan wordt de korting toegepast op alle items die aan de voorwaarden voldoen.

De kortingen zijn geldig van 20 november 2020 t/m 30 november 2020. Kortingen zijn niet geldig op accessoires, behangservice en outlet producten. Niet geldig voor wederverkopers.

25% korting op
Wallexclusive® Fotobehang

Wil jij een exclusief en superscherpe foto op jouw fotobehang? Kies dan voor een Wallexclusive® foto. Deze foto’s zijn door onze eigen fotograaf gemaakt met de meest geavanceerde camera in de markt. Hierdoor zijn alle beelden nog gedetailleerde en kun je de foto’s gigantisch groot op fotobehang printen.

De collectie fotobehang van Wallexclusive® omvat ruim 800 foto’s, dus je vindt zeker een foto die bij jou aan de muur past.

Van € 24,50 p/m2
voor € 18,38 p/m2

Wallexclusive Premium Fotobehang

10% korting op fotobehang

De hele week krijg je minimaal 10% korting op ons fotobehang. Maak een keuze uit meer dan 3000 designs. Ga jij voor een industriele look of kies je voor een stoere hooglander op je muur?

Van € 14,50 p/m2
voor € 13,05 p/m2

Populaire Categorieën Fotobehang

10% korting op je eigen foto

Maak een blijvende herinnering van dat leuke moment met een eigen foto op fotobehang. Upload jouw eigen design en binnen enkele dagen zorgen wij er voor dat jij aan de slag kunt om het op de muur aan te brengen!

Van € 16,50 p/m2
voor € 14,85 p/m2


15% korting op
Behangcirkels

Je woonkamer snel wat extra sfeer geven? Met een behangcirkel heb je in no-time een eye-catcher in je kamer. De behangcirkels zijn eenvoudig met vliesbehanglijm aan te brengen op de muur. De behangcirkels zijn verkrijgbaar in diverse formaten vanaf 60cm tot 155cm!