Fotobehang met Bomen

Met dromerig behang van bomen, haal je de natuur van buiten naar binnen. Je creëert met behulp van bomen behang in een handomdraai een sfeervolle ruimte. Dat maakt het een geschikt item in je slaapkamer, massagesalon, of yogaschool. Bij Fotobehang vind je behang met bomen in alle soorten en maten. Van berkenbomen tot een bamboebos. En van getekende bomen tot close-ups van een boomstam. Maar ook bomen in de zonsondergang, bomen met een blauwe lucht of bomen met bloesem. Verder hebben we bomen behang in zwart wit, sepia of juist in kleur. 

 
fotobehang bast van een boom wallexclusive
Prachtige boom met groen gras
Zonsopkomst in het bos
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-100 van 215

Pagina
Fotobehang met Bomen

Inspiratie voor fotobehang van bomen

Fotobehang van bomen kan verschillende functies hebben in een ruimte. Zo zorg je voor een oase van rust met het behang van mistige dennenbomen, een bloesemtak in bloei of de knotwilgen in de mist. Fleur je de kinderkamer op met roze bloemetjes aan de bomen, een dessin van bomen in vrolijke kleurtjes, of een prachtige plataanboom in de zon. En maak je jouw urban jungle helemaal af met het fotobehang van palmbomen in de wind, een pad door de jungle, of een brug door het bos. Eén voordeel: deze prints hoef je geen water te geven.

Behang bomen combineren

Wil je het bomen behang naar jouw keuze extra goed tot zijn recht laten komen? Combineer het dan op de juiste manier. Bomen behang doet het bijvoorbeeld erg goed in combinatie met natuurlijke materialen. Zoals een houten eettafel, een eiken vloer, of rotan vloerkleed. Ook is het leuk om het groen van de bladeren elders in de inrichting terug te laten komen. Bijvoorbeeld in accessoires als kaarsen, sierkussens of levende planten. De mogelijkheden met bomen behang zijn eindeloos. 

 

BOMEN BEHANG OP MAAT GEMAAKT

Als je een keuze voor een mooi bomen behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je bomen behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

BEHANGSERVICE

Wil je dat wij je bomen behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.