Computerruimte

Heb je thuis een aparte computerkamer of plek waar je werkt of spellen speelt? Maak een mooie computerplek door een (deel van) een wand te behangen. Je bakent hiermee je computerruimte af wat zorgt voor orde in je woonkamer. Als de kamer alleen voor een gamende tieners is, dan kan je kiezen voor een bijpassend behang met mooie graphics.

Wij verkopen alleen vliesbehang. Dit is gemakkelijk aan te brengen, krimpt niet en scheurt nauwelijks. Als je zat van je behang bent dan verwijder je vliesbehang in een handomdraai.

Filteren
Selectie verfijnen
Designer
 1. 1
 2. 79
Kleur
 1. 43
 2. 54
 3. 52
 4. 44
 5. 10
 6. 29
 7. 8
 8. 26
 9. 75
 10. 58
 11. 3
 12. 3
 13. 6
 14. 4
Oriëntatie
 1. 179
 2. 33
 3. 24
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 278

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 278

Pagina

Computerruimte behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi computerruimte behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘ Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.