Draken behang

Ben jij op zoek naar draken behang om jouw kamer van een make-over te voorzien? Dan zit je bij Fotobehang.com goed. In ons assortiment vind je behang van draken in alle soorten en maten. Van lieflijke afbeeldingen tot stoere prints. En van zacht aquarel tot levensecht fotobehang van een draak. Ontdek de mogelijkheden met draken behang en bestel je favoriete exemplaar direct online. Voor je het weet kun jij elke dag genieten van je favoriete behang met een draak aan de muur.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Draken behang
 

Draken behang in alle soorten en maten

Onze collectie draken behang bevat uiteenlopende mogelijkheden. Van een magisch draken behang van waterverf. In een kinderlijk decor van luchtballonnen en bergtoppen. Tot een stoere close-up van een vliegende draak in een zandachtige omgeving. Met woeste ogen en een verhit bovenlijf. Denk bijvoorbeeld ook aan vliegende draken in een fantasielandschap in een prachtig kleurenpalet van donkerblauw en geel. Met een kasteel, heldere sterren en mistige bergen. Waar de een perfect past bij jonge kinderen, is het andere behang weer meer geschikt voor de stoere fantasieliefhebbers onder ons.

Fotobehang van een draak

Echt fotobehang van een draak bestaat natuurlijk niet, omdat draken ook niet echt bestaan. Maar we hebben wel fotobehang van draken die levensecht lijken. Neem bijvoorbeeld het fotobehang van een agressieve draak die een kasteel bewaakt in een groene omgeving. Of een fotobehang van twee draken die om een kasteel heen vliegen in een verlaten en besneeuwd landschap. Ook gaaf: de vliegende ijsdraak in een mistig berglandschap. Ideaal voor in een stoere kinderkamer of een studeerkamer van drakenfans. Zelf een mooie animatie gemaakt? Dan kun je die ook op fotobehang laten afdrukken.

 

 

Behang van een Chinese draak

Een heel andere categorie draken behang is het patronen behang van traditioneel Chinese draken. De draken met felle kleuren oranje, geel en rood steken prachtig af tegen een donkere achtergrond. Daarmee creëer je eenvoudig een warme sfeer in huis. Maar dit exemplaar draken behang leent zich ook perfect om een Chinees restaurant mee aan te kleden. Dankzij het patronenbehang met de draak komen de gasten meteen in de juiste sfeer. Op maat gemaakt, dus ook voor de meest lange restaurantmuren geschikt.

Ontdek nog meer dierenbehang

Ben je dol op dierenbehang, maar heb je hier nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan ook op de rest van onze website nog even rond. We hebben dierenbehang namelijk echt in álle soorten en maten. Waan jezelf in de jungle met jungle behang en beleef in je eigen huis de grootste avonturen. Loop elke dag langs een waterval, bewonder de apen in de bomen en vergaap je aan de mooiste palmbladeren die je ooit hebt gezien. Je kunt ook kiezen voor natuur behang van bijvoorbeeld het bos, de zee, of de bergen. Daarmee kom je heerlijk tot rust. Of creëer juist hele toffe effecten met het 3d behang uit onze collectie. Zo lijkt het net of er een olifant je huiskamer binnenloopt, een fantasieleeuw op de muur verschijnt, of er een giraffe met een kandelaar in je woonkamer staat.