Fotobehang Roofdieren

Tijgers, leeuwen en poema’s. Het zijn de machtigste dieren uit de natuur. Echte jagers, met imposante klauwen en grote tanden. Stuk voor stuk roofdieren, die zich voeden met het vlees van hun prooi. En hoewel ze gevreesd worden door de vele dieren in hun territorium, zijn ze prachtig om naar te kijken. Wist je dat je allang niet meer naar verre oorden moet als Afrika, Azië en Zuid-Amerika om deze indrukwekkende beesten te zien? Je kunt ze zelfs dagelijks bewonderen in je eigen huis. Als je kiest voor fotobehang van roofdieren, ten minste.

Van laag naar hoog sorteren

21 producten

Tijger die op een steen staat
Side profile van een leeuw
Leeuwin
Van laag naar hoog sorteren

21 producten

Fotobehang Roofdieren

Fotobehang van roofdieren in kleur en zwart wit

Bij Fotobehang.com heb je ruime keuze uit diverse soorten roofdieren behang. Bijvoorbeeld van een brullende leeuwin in zwart wit, een close-up van een jagende puma, of een tijger die als de koning van de jungle op een steen staat. Met zijn borst naar voren en zijn vastberaden blik recht vooruit. We hebben fotobehang met roofdieren voor een effen achtergrond in het zwart of in grijstonen. En juist in een kleurrijke omgeving, zoals het groene regenwoud en de besneeuwde bergen. Zo vind je altijd wel een fotobehang van roofdieren naar jouw smaak.

Roofdieren behang stylen in je interieur

Roofdieren behang is er voor elke woonstijl. Zo past het fotobehang van een tijger, poema of bergleeuw niet alleen goed bij een stoere jungle kamer voor kinderen, maar ook in een botanisch interieur met veel planten. Het zijprofiel van een leeuw of fotobehang van een leeuw in close-up combineert perfect met moderne en Scandinavische woonstijlen. Met name dankzij de neutrale kleuren als zwart en bruin. En hoewel dat relatief zachte kleurpaletten zijn, is dit roofdieren behang alles behalve saai. Integendeel. Je maakt er een statement mee, en zorgt met fotobehang van roofdieren voor een eyecatcher waar niemand omheen kan.

ROOFDIEREN BEHANG OP MAAT GEMAAKT

Als je een keuze voor een mooi roofdieren behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je roofdieren behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

BEHANGSERVICE

Wil je dat wij je roofdieren behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.