• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met kleureffecten

Zorg voor extra sfeer in je woning met effecten behang. Zoek een behang uit dat past bij het kleurenpalet van je interieur en maak het zo helemaal af. Ben jij dol op zachte pasteltinten? Ga dan voor een effecten behang van vintage Japanse bloemen, New York City of een Volkswagenbusje voor de zee met een surfplank op het dak. Zoek je behang effecten in zwart wit tinten? 

Effecten behang in alle soorten en maten

Het assortiment effecten behang van Fotobehang.com is zo groot dat er altijd wel iets tussen zit dat je mooi vindt of bij de woning past. Naast de eerder genoemde voorbeelden, hebben we ook prachtig effecten behang van bijvoorbeeld bladeren, piano toetsen, of een rode fiets in een verder zwart witte straat. Maar denk ook aan behang effecten als de bast van een boom, een verweerde muur en de vacht van een Schotse hooglander. Of een werelds effecten behang, als die van een wereldkaart, globe, of de plattegrond van Amsterdam bijvoorbeeld. Denk dan aan de fenomenale platen van een leeuw, de Amsterdamse grachten, of een close-up van een gorilla.

Behang effecten voor iedere kamer

Effecten behang is eigenlijk precies wat het zegt: het geeft een mooi effect aan je woonkamer. Aan de ene kant kun je er niet omheen, aan de andere kant is het heel subtiel en gaat het vrijwel volledig op in de rest van je interieur. Daarom kun je deze behang effecten toepassen in vrijwel elke kamer. Ga voor een dromerig exemplaar in de slaapkamer, maak een statement in je woonkamer, of zorg voor een weergaloze entree in de hal. Effecten behang is prachtig op een smalle muur, deel van de muur, of juist om een lange muur mee te benadrukken.

Effecten behang op maat gemaakt

Als je een mooi effecten behang hebt gekozen, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je effecten behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.  

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je effecten behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het behangt liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.