Retro behang

Retro en vintage behang met prints uit de vijftiger, zestiger, zeventiger en begin tachtiger jaren. Nieuw is niet altijd beter. Er zijn veel mensen die van mooie oude patronen en afbeeldingen houden. Retro afbeeldingen ogen gezellig en knus. Retro behang staat mooi in combinatie met vintage spulletjes. Retro kenmerkt zich door ronde hoeken, kenmerkende kleuren zoals oranje, geel en bruin, teak houten kleuren, planten zoals cactussen en vetplanten en uitgesproken prints. Retro kleuren zijn vaak warme en diepe kleuren. Wij hebben mooie afbeeldingen voor je uitgezocht met mooie prints en motieven. Mocht je zelf een print of goede foto hebben, laat het ons dan weten en wij gaan kijken of we dit op behang kunnen printen. Mocht je willen dat wij op zoek gaan dan naar een andere afbeelding, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Retro behang of vintage behang bestel je eenvoudig online.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 1
 2. 2
 3. 1
 4. 1
 5. 2
 6. 2
 7. 2
Oriëntatie
 1. 16
 2. 3
Merk
 1. 1
Type
 1. 22
Van laag naar hoog sorteren

22 producten

Van laag naar hoog sorteren

22 producten

Retro behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Retro behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.