• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Je eigen foto op behang

Fotobehang met eigen foto of ontwerp goedkoop online bestellen. Wij printen en snijden het behang op maat zodat het perfect op je muur past.

Filteren

1 item

per pagina
Behang met eigen foto

1 item

per pagina

Altijd al een eigen foto op de muur willen hebben?

Bij Fotobehang.com produceren wij behang met eigen foto op maat. Hierdoor heb je een uniek behang met eigen print aan de muur. Het behang wordt op maat gemaakt, zodat het perfect op je muur past. Wij printen op zeer hoogwaardig vliesbehang wat zorgt voor een prachtig resultaat. Omdat de kwaliteit (aantal pixels) van de foto of afbeelding van belang is, doen wij altijd kosteloos een kwaliteitscheck. Mocht de kwaliteit van de foto niet goed genoeg zijn, dan koppelen wij dit aan je terug.

Eigen foto op behang

Nadat je foto of afbeelding is gecontroleerd en goedgekeurd, beginnen wij met de productie. Wij produceren binnen 24 uur en leveren binnen 1-3 dagen. Los van onze klantvriendelijke service bieden wij behang met eigen foto aan voor zeer scherpe prijzen. De prijs voor het printen van een eigen foto op behang bedraagt € 16,50per m2 (inclusief BTW). Wij versturen je behang boven de € 50,-- gratis. Omdat wij zelf produceren zijn de levertijden kort en de kwaliteit is fantastisch.

Eigen foto op vliesbehang

Ook fotobehang met een eigen ontwerp printen wij uitsluitend op vliesbehang. Vliesbehang heeft als goede eigenschap dat het eenvoudig aan te brengen is en dat het niet krimpt. Hierdoor blijft je foto er fantastisch uitzien en vallen de naden nauwelijks op. Vliesbehang is ook ook gemakkelijk weer te verwijderen.

Kwaliteit van de foto

Upload een zo groot mogelijke foto. Foto's welke je met een mobiele telefoon hebt gemaakt zijn meestal niet scherp genoeg. Een scherpe print moet het liefst 1 pixel per millimeter bevatten. Een muur van 2,5 meter hoog en 4 meter breed moet dus minstens 2500 bij 400 pixels zijn. Hoe hoger de resolutie, hoe scherper de print!