Help Center

 

Contact
Hoe neem ik contact op met Fotobehang.com?
Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:30 op telefoonnummer:+31 (0) 85 130 4695. Je kan ook een mail sturen naar e-mailadres: [email protected] Je krijgt meestal binnen één werkdag reactie. Tijdens het bestellen kan je op de website voor snelle vragen gebruik maken onze FAQ of van de chatservice.
Hebben jullie ook een showroom?
Je bent harte welkom in onze showroom. Wij kunnen het productieproces kort laten zien en het materiaal. Omdat alles exact op maat en klant specifiek is, hebben wij niet elke print hier liggen. Wel even van te voren een afspraak maken zodat wij tijd voor jou vrijmaken.
View all
Klachtenprocedure
Ik heb een klacht. Hoe kan ik deze klacht indienen?
Wanneer je een klacht hebt over je bestelling, over onze dienstverlening of over Fotobehang.com, dan kan je ons een e-mail sturen naar [email protected] Vermeld bij een e-mail altijd het ordernummer, de datum waarop je de bestelling hebt geplaatst, je naam, adresgegevens en je telefoonnummer. Wij zullen samen met jou op zoek gaan naar een oplossing. Uiteraard kan je ook telefonisch contact...
Binnen welke termijn kan ik een antwoord op mijn klacht verwachten?
Wij zullen zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van je klacht met een inhoudelijke reactie komen. Wanneer je niet tevreden bent over de afhandeling van je klacht, dan kan je een beroep indienen bij het online geschillenorgaan van de Europese Unie via https://ec.europa.eu/consumers/odr/.
Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben met de afhandeling van mijn klacht?
Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kan je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kan je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).
View all
Korting
Verkopen jullie ook behang met korting?
Hiervoor kan je een kijkje nemen bij onze outlet. Deze vind je hier terug: https://www.fotobehang.com/outlet-behang/
Wordt er bij een outlet behang nog extra 5cm marge geleverd?
Als er nog extra marge bij het behang wordt geleverd, dan is dit zichtbaar bij de productinformatie onderaan de foto. Mocht dit niet zo zijn dan kunnen wij dit ook niet met een extra marge leveren. Ons outlet behang ligt al geprint klaar. Om deze reden kunnen wij dus geen extra marge leveren
Ik heb een outlet behang gezien, kan deze nog op maat gemaakt worden?
Helaas is dit niet mogelijk. Ons behang uit de outlet is al geprint en gesneden. Hierdoor is dit niet aan te passen.
View all
Milieu
Is het behang milieuvriendelijk?
  Jazeker, we printen alleen op pvc-vrij vliesbehang. Dit vliesbehang bevat geen bestanddelen welke schadelijk zijn voor het milieu. Ons vliesbehang is FSC gecertificeerd. Het vliesbehang voldoet aan de Europese standaard (B1) voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies. Verder printen wij met inkt op waterbasis wat geurloos en niet schadelijk is voor de gezondheid. Ons...
Wat voor inkt wordt gebruikt en is dit milieuvriendelijk?
Wij printen het fotobehang op HP Latex printers en de inkten welke wij gebruiken zijn op waterbasis. De printers zijn voorzien van alle certificaten welke nodig zijn voor het milieu. Doordat de inkten op waterbasis zijn, vermijden deze schadelijke dampen en milieuonvriendelijke concentraties in de lucht. Op de HP Latex-inkten is de UL ECOLOGO®-certificering van toepassing. De UL 2801 toont aan...
Is het behang ook geschikt voor scholen of zorginstellingen?
De GREENGUARD-certificering is een norm welke ontworpen is om materialen met een lage emissie te classificeren. Onze inkten zijn geschikt voor omgevingen waar mensen, met name kinderen en gevoelige volwassenen lange tijd doorbrengen zoals in woningen, zorginstellingen, scholen en kinderopvangen.
Waar staat FSC voor?
FSC-certificering (Forest Stewardship Council) houdt in dat ons vliesbehang op een duurzame manier wordt geproduceerd en voldoet aan duurzaam bosbeheer.
Waar staat VOC voor?
VOC (volatile organic compounds) is de verzamelnaam voor aanwezige stoffen in onze omgeving die gemakkelijk verdampen. Deze stoffen zijn er altijd al geweest maar sinds kort bestaat hier een normering voor in het kader van milieuvriendelijk bouwen.
View all
Productie
Printen en produceren jullie al het fotobehang zelf?
Wij printen en verwerken (snijden) al het fotobehang zelf. Wij produceren op hoogwaardige machines. Hier vind je meer informatie over de productie.
Op wat voor printers wordt het fotobehang geprint?
Wij printen het fotobehang op HP Latex printers. Deze printers zijn voorzien van alle certificaten welke nodig zijn voor het milieu. De inkten zijn op waterbasis en vermijden hierdoor schadelijke dampen en milieuonvriendelijke concentraties in de lucht.
View all
Fotografen & designers
Ik zou graag mijn foto's willen verkopen op jullie website, kan dit?
Wij breiden onze collectie graag uit met unieke foto's / illustraties van fotografen en designers. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met [email protected]
Kan iedereen zijn/haar foto's verkopen op jullie website?
Niet alle foto's kunnen op onze site verkocht worden. Voordat de foto's geplaatst worden, wordt wel eerst goed naar de foto's gekeken en de kwaliteit hiervan. Dit moeten uiteraard wel unieke foto's zijn en een goede toevoeging aan onze collectie.
View all
Betalen
Ik heb een bestelling geplaatst maar niet betaald, hoe kan ik de betaling alsnog doen?
Uw niet betaalde bestelling wordt geannuleerd. U kunt uw bestelling opnieuw invoeren en betalen.
Ik heb voor een Klarna betaling gekozen, maar zie dat de bestelling pas wordt geprint na betaling. Klopt dit wel?
U heeft een automatische bevestiging ontvangen waarin dit inderdaad zichtbaar is. Echter staat er in de opvolgende zin dat uw bestelling bij een Klarna betaling gewoon in behandeling genomen wordt. U ontvangt de factuur met een betaallink zodra het behang is verstuurd.
Kan ik het behang ook op rekening bestellen?
Bedrijven hebben de mogelijkheid om op rekening te betalen. Hiervoor dient tijdens het bestellen een geldig kvk- en btw-nummer ingevuld te worden. Deze gegevens zullen wij controleren, waarop de bestelling door zal gaan. Mochten de gegevens niet juist zijn dan wordt er per email contact met u opgenomen.   Let er wel op dat dit invloed kan hebben op de levertijd van het behang.
Welke betaalmethoden hebben jullie?
Fotobehang.com maakt gebruik van Adyen als betaalprovider. Fotobehang.com heeft een uitgebreid aanbod van betaalmethoden: Bankoverschrijving, Credit Card (Visa, MasterCard, American Express, Maestro), iDEAL, Klarna, Paypal en SEPA.Wij bieden de volgende betaalmethoden aan:Bankoverschrijving De Bankoverboeking is een betrouwbare standaard betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt. Klanten maken ...
View all
Reviews
Kan ik ook beoordelingen en reviews van andere klanten zien?
Voor de beoordeling van onze producten maken wij gebruik van Trusted Shops. De klantenbeoordeling kan je hier bekijken en onderaan onze website.
Hoe kan ik een review schrijven?
Dit wordt vanuit Trusted Shops geregeld. 5 dagen na uw bestelling krijgt u een email met een link. Als u deze link aanklikt, komt u op onze review pagina uit waar u zelf uw ervaringen kunt delen.
View all
Overig
Hebben jullie ook een plek waar ik foto’s in hoge resolutie kan vinden?
De foto's en afbeeldingen op onze website zijn geschikt om op behang te printen. Mocht er geen foto bij zitten welke naar wens is, dan kan je kijken op stock.adobe.com. De meeste foto's op deze website zijn van goede kwaliteit. De resolutie dient minimaal 3000 pixels hoog te zijn. Als je een mooie foto hebt gevonden, mail ons dan het bestandsnummer en wij zullen de licentie voor deze foto aanschaffen...
Ik heb een behang gezien maar wil deze in een andere kleur, kan dit?
Ja dit kan maar alleen bij fotobehang met patronen. De kleur van deze behangen kunnen wij naar wens aanpassen. Als je dit wilt, stuur ons dan een mailtje ([email protected]).
Zijn er mogelijkheden om vanaf een negatief te kunnen printen op behang?
Wij dienen de foto’s altijd digitaal te ontvangen. Je kan een negatief gebruiken voor behang, echter dien je deze eerst over te zetten naar een digitaal bestand.
Kan ik het fotobehang ook eerst zien voordat ik het koop?
Wij printen het fotobehang pas nadat een bestelling is geplaatst en betaald. Je bent wel van harte welkom in onze showroom om eerst vergelijkbare behangen te zien en de topkwaliteit van onze behangen te bekijken. Onze showroom bezoeken is alleen mogelijk op afspraak.
Kan ik behang in de badkamer gebruiken?
Je kan ons behang eventueel ook in een badkamer gebruiken. Je moet je behang dan wel nabewerken met een wandcoating (wall finish). Met deze coating is het behang waterafstotend. Bekijk hier hoe je de Wall Finish gebruikt
Behang met een schuin dak, kan dat?
Wij kunnen behang niet schuin snijden en leveren. Voor schuine wanden moet je de complete maat (breedte / hoogte) bestellen en zelf het overige behang wegsnijden.
Kan ik het behang in de outlet ook op maat laten maken?
De maten van het behang in de outlet staan vast. Deze kunnen wij helaas niet op maat maken. Je vindt de afmetingen van het behang op de pagina van het behang naar keuze.
Ik krijg een melding dat mijn behang niet geprint mag worden. Waarom is dit?
Nee, wij produceren geen behang met racistische, discriminerende, aanstootgevende of pornografische beelden.
Wat is Adobe Stock?
  Adobe Stock is een service die ontwerpers en bedrijven toegang geeft tot miljoenen beheerde en royaltyvrije foto's, video's, illustraties en vectorafbeeldingen van hoge kwaliteit. Deze bestanden zijn te downloaden via een licentie.   De foto’s op onze website zijn door ons bij Adobe Stock aangeschaft.
View all