• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Welke betaalmethoden hebben jullie?

Fotobehang.com maakt gebruik van Adyen als betaalprovider. Fotobehang.com heeft een uitgebreid aanbod van betaalmethoden: Bankoverschrijving, Credit Card (Visa, MasterCard, American Express, Maestro), iDEAL, Klarna, Paypal en SEPA.Wij bieden de volgende betaalmethoden aan:

Bankoverschrijving

De Bankoverboeking is een betrouwbare standaard betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt. Klanten maken direct geld over naar ons bankrekeningnummer.

Visa

VISA is de populairste creditcard ter wereld. De VISA-card is een bundeling van verschillende creditcards en met VISA kan wereldwijd worden betaald.

MasterCard

MasterCard is één van de meest geaccepteerde creditcards. Met MasterCard kan je wereldwijd betalingen verrichten.

American Express

Uiterst geschikt voor klanten in de VS of in het hogere zakelijke en consumenten segment. Geschikt voor internationale betalingen.

Maestro

Maestro is een veelgebruikte debet betaalmethode, zowel binnen als buiten Europa. Maestro verzekert je van een veilige internationale betaalmethode.

iDEAL

iDEAL is de meest populaire betaalmethode van Nederland. Betalingen worden gefaciliteerd vanuit de persoonlijke bankrekening van de consument en direct voldaan.

Klarna

Klarna biedt klanten een flexibele achteraf betaaldienst. Online consumenten ontvangen eerst het product en voltooien de betalingen binnen 14 dagen.

PayPal

PayPal biedt een flexibele en betrouwbare e-wallet voor betalingen middels credit kaart, bankrekeningen, of de PayPal balans.

SEPA

Met SEPA Direct Debit verwerken bedrijven eenmalige of terugkerende betalingen voor klanten binnen de EU.