Hot Summer Deals

Maak deze zomer van jouw kamer een echte droomkamer. Profiteer nu van onze Hot Summer Deals met kortingen tot 25% op fotobehang!

Kortingen tot 25% op fotobehang

Het is hartje zomer en de vakantie staat voor de deur. Nog even snel de laatste klusjes in huis afronden. Ga jij binnenkort je slaapkamer of woonkamer voorzien van nieuw behang? Dan is dit het moment om voor fotobehang te kiezen.

Tijdens de HOT SUMMER DEALS profiteer je van kortingen op ons fotobehang. De standaard collectie fotobehang is nu al voor € 12,95 p/m2 verkrijgbaar. En op Wallexclusive en Lemonwalls behang ontvang je kortingen oplopend tot 25%.

Hoe ontvang ik de deze Hot Summer kortingen?

De kortingen staan per product vermeld op de productpagina. Hier zie je direct de korting die van toepassing is op het product. Je hoeft dus geen extra codes voor in te voeren. Heb je meerdere producten, dan wordt de korting toegepast op alle items die aan de voorwaarden voldoen.

De kortingen zijn geldig van 1 juli t/m 1 augusts 2021. Kortingen zijn niet geldig op accessoires, behangservice en outlet producten. Niet geldig voor wederverkopers.

25% korting op Premium behang

Fotobehang met foto’s is de hoogste kwaliteit. Gegarandeerd een scherpe print, ook op muren groter dan 6 meter!

Van € 24,95 p/m2
voor € 18,38 p/m2

Ga voor het beste resultaat

Onder de merknaam Wallexclusive brengen wij fotobehang met de hoogste mogelijke kwaliteit fotografie. Onze fotograaf trekt over de hele wereld om bijzondere gebouwen en landschappen vast te leggen. Met uiterste precisie worden de beelden geschoten en nabewerkt, zodat de foto’s perfect uitkomen op de behang, zelfs op muren groter dan 6 meter. 

Meer dan 1000 designs in hoogste kwaliteit

De collectie fotobehang van Wallexclusive® omvat ruim 1000 foto’s, dus je vindt zeker een foto die bij jou aan de muur past.

Van € 24,95 p/m2
voor € 18,38 p/m2

10% korting op je eigen ontwerp

Maak een blijvende herinnering van dat leuke moment met een eigen foto op fotobehang. Upload jouw eigen design en binnen enkele dagen zorgen wij er voor dat jij aan de slag kunt om het op de muur aan te brengen!

Te gekke designs voor de kinderkamer

Deze collectie kinderbehang kenmerkt zich door de trendy designs en zachte kleuren, geweldig voor in de kinderkamer. Voor de kinderkamers is het jungle thema helemaal hip! Giraffes, olifanten, apen; alle dieren zijn aanwezig op het behang. Maar ook voor de stoere kinderkamer zijn er ontwerpen met dinosaurussen, dat maakt de kinderkamer extra spannend!

10% korting op Lemonwalls

Het Lemonwalls kinderkamer behang collectie is tijdens de Hot Summer Deals extra voordelig. Je ontvangt 10% korting op alle vrolijke prints van Lemonwalls.

Van € 16,50 p/m2
voor € 14,85 p/m2