• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Ben jij opzoek naar een leuke baan? Bekijk snel onze vacatures!

Woon jij in de omgeving van Zeewolde of Zwolle, en ben je opzoek naar een leuke baan? Goed nieuws! Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe gezellige collega’s die ons team willen komen versterken. Bekijk snel of er een vacature voor jou tussen staat. Wie weet wordt jij onze nieuwe collega!

Onze locaties

Wij werken vanuit twee locaties, in Zeewolde en Zwolle. Ons hoofdkantoor is samen met ons magazijn gevestigd in Zeewolde. Begin dit jaar hebben wij een extra locatie in Zwolle geopend voor ons customer support team.

In Zeewolde houden we ons bezig met de productie van ons fotobehang. Daarnaast hebben we hier onze marketing afdeling, ons customer support team en onze fotografie afdeling.

In Zwolle zitten onze collega’s van het customer support team voor diverse landen zoals Frankrijk, Duitsland en Nederland.

Vacatures

Locatie

Ben jij opzoek naar een stageplek?

Bij ons is het ook mogelijk om stage te lopen. Staat jouw stage er niet tussen? Mail gerust naar [email protected] om te kijken of jij bij ons stage kan lopen.

Startdatum

Februari 2023
Februari 2023

Neem een kijkje in ons bedrijf

Nieuwsgierg waar je terecht komt als je bij ons aan de slag gaat? Onze collega Jann laat je de locatie in Zeewolde uitgebreid zien. Op deze locatie bevind zich de klantenservice voor Nederland en Frankrijk. Bovendien produceren en verzenden wij hier onze producten. Check de video om alvast kennis te maken met je nieuwe collega’s!

Stuur ons jouw CV

Wil je bij ons werken, maar staat je functie er niet bij? Stuur ons je CV en motivatie en wellicht kom jij binnenkort bij ons kennismaken!

Open sollicitatie
Maximale uploadgrootte: 5MB