Jongensbehang

Maak een stoere jongenskamer met mooi behang voor de jongenskamer. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor super vette graffiti op de muur. Of wil je liever camouflage kleuren? Of dino's of vrachtwagens of auto's... Neem rustig de tijd om alle afbeeldingen te doorlopen. Wil je liever toch nog wat anders of heb je zelf een mooie foto? Laat het ons dan weten en we gaan voor je op zoek. Fotobehang voor jongens bestel je snel en gemakkelijk online.

Filteren
Selectie verfijnen
Designer
 1. 10
 2. 3
 3. 8
 4. 2
Kleur
 1. 58
 2. 26
 3. 39
 4. 58
 5. 12
 6. 20
 7. 7
 8. 17
 9. 43
 10. 19
 11. 4
 12. 1
 13. 4
 14. 7
Oriëntatie
 1. 135
 2. 5
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 176

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 176

Pagina

Jongensbehang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Jongensbehang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.