Kaarten

In deze categorie tref je gestilleerde plattegronden van steden en vereenvoudigde vormen van gebouwen. Kies voor zwart op wit of juist wit op zwart. Strakke lijnen vormen plattegronden van diverse steden in binnen- en buitenland. Kies uit uniek en haarscherp fotobehang van bijzondere plekken op onze aarde. Van continenten tot landen en van steden tot wijken.

Filteren
Selectie verfijnen
Designer
  1. 61
Kleur
  1. 31
  2. 31
Oriëntatie
  1. 46
  2. 11
  3. 5
Van hoog naar laag sorteren

63 producten

Van hoog naar laag sorteren

63 producten

Behang met kaarten van steden op maat gemaakt

Nadat je een keuze voor een mooi behang met kaarten hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

EIGEN PRODUCTIE EN SNELLE LEVERING

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.