Behang babykamer

Hartelijk gefeliciteerd als je een baby verwacht! Tijd voor baby behang. Weten jullie nog niet wat het wordt? Kies dan voor een neutrale print aan de wand. Taupe en (mint) groen worden vaak gebruikt voor neutrale babykamertjes. Je kan kiezen voor leuke vormpjes of voor zachte pasteltinten. Kies bijvoorbeeld voor behang met lieveheersbeestjes, behang met hartjes, voor autootjes behang of bijvoorbeeld uiltjes behang.

Als je een leuke print ziet en het formaat van de afbeeldingen wil je groter of kleiner dan is dit mogelijk, laat ons het weten en we maken gratis een voorbeeld voor je. Ook kunnen van veel behangen de kleuren aangepast worden. Kijk rustig rond en bedenk wat bij jullie meubeltjes past. Heb je haast bij je bestelling? Geen probleem, wij printen meestal dezelfde (werk)dag nog en sturen het direct op, zonder extra kosten.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 1
 2. 1
 3. 7
 4. 2
 5. 1
 6. 2
 7. 1
 8. 1
 9. 4
Oriëntatie
 1. 19
 2. 3
 3. 2
Type
 1. 7
 2. 1
 3. 16
Van laag naar hoog sorteren

24 producten

Van laag naar hoog sorteren

24 producten

Behang voor de babykamer: wij hebben genoeg keuze

Behang in zachte pastelkleurtjes en met de schattigste patronen. Stuk voor stuk super leuk voor op de babykamer. En met onze ruime collectie aan baby behang wordt het nog lastig kiezen. Heb je uiteindelijk toch een keuze kunnen maken, dan kan het behangen beginnen! Zie je het zelf niet zitten om de babykamer te behangen, dan kan je ook gebruikmaken van onze behangservice. En als je behangetje op de muur zit, is de rest van de babykamer aan de beurt. Heb je gekozen voor fotobehang met sterretjes, getekende dieren of een ander patroon? Laat deze elementen dan ook terugkomen in de rest van de babykamer.

Baby behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang voor de babykamer hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je baby behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het aanbrengen van het behangpapier moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behangpapier exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je babybehang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.