• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met Mensen

Print prachtige expressies van mensen op fotobehang. Prachtige afbeeldingen van mensen voor je fitnessruimte, je fysiotherapiepraktijk of gewoon als kunst thuis aan de muur. Wij hebben een apart thema met mensen als onderwerp. Van mensen kan je prachtige close-ups maken of mooie expressies. Denk aan anatomische hoogstandjes, door de tijd getekende gezichten en mensen in fraai belichte poses. 

Filteren

21 producten

per pagina
Kinderen der zee
Morgenrit langs het strand
Het vrolijke huisgezin
De magere compagnie
Schuttersmaaltijd
De Slag bij Waterloo
Pinken in de branding
Rivierlandschap met ruiters
Twee dollar
Premium
Monnik in houten boot
Sportieve man
Het vertrek van een hoogwaardigheidsbekleder uit Middelburg
Vrouw op toilet
Oosterse illustratie
Patroon met tropische planten
Ballerina
Geïllustreerde vrouw
Resort illustratie
Lampenfestival
Visser tijdens zonsopgang
Asian Angel
Designer
Sir Edward

21 producten

per pagina

In onze collectie vindt je een uitgebreid aanbod van behang met schilderijen van mensen. Bekende werken van grote kunstenaars kun je levensgroot op behang printen. Ook andere kunstwerken van bekende personen met mensen zijn opgenomen in onze collectie. Zowel abstracte als oude portretten zijn prachtig op de muur. Wat heeft jouw voorkeur?

Werken met daarop mensen zoals bijvoorbeeld het schilderij ‘Schuttersmaaltijd’ of de ‘Mona Lisa’ zijn bekende klassiekers met mensen op behang die scherp op behang te printen zijn. Wil je liever een posterformaat van een schilderij? Kies dan een aangepast formaat waarop wij jouw poster zullen drukken. Deze foto's zijn te gebruiken voor de medische sector maar ook voor andere sectoren. We kunnen uiteraard ook eigen gemaakte foto's op fotobehang printen. Of we gaan, als je gewenste foto niet tussen onze collectie staat, op zoek naar iets wat aansluit bij je wensen. Neem hiervoor contact met ons op.

Mensen op behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang met mensen hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je behang met mensen op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangservice

Wil je dat wij je behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?