• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met Portretten

Een ouderwetse selfie op behang? Wij hebben talloze close-ups van gezichten in de collectie fotobehang. Veel portretten zijn abstracte werken die uitstekend passen in een strak en modern interieur. Met zo’n abstract portret op behang geef je een verrassend accent je muur. Maar ook met klassieke portretten uit de zestiende eeuw kunnen niet ontbreken binnen het behang met portretten.

Sorteer op

28 producten

per pagina
Sorteer op

28 producten

per pagina

De abstracte kunstwerken met portretten op behang zorgen voor een moderne sfeer in de woonkamer. De portretten in zwart wit staan bijvoorbeeld prachtig in een zwarte of witte keuken. Wil je meer kleur in je woning, kies dan voor een abstracte close-up van bijvoorbeeld een oog. Perfect detailleert met felle kleuren die de aandacht trekken. 

Mensen op behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang met een gezicht of portret hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je portret behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan! 

Behangservice

Wil je dat wij je abstracte behang met mensen komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?