Kwantum behang

In de natuurkunde is een kwantum een kleine, ondeelbare hoeveelheid van een grootheid welke betrokken kan zijn bij een interactie. Energie, massa en werking van microdeeltjes en energie kan je prachtig afbeelden in de meest uiteenlopende futuristische vormen. Met prachtig kwantum behang of quantum behang kan je fantastische afbeeldingen voor op je muur printen. Kwantum behang kan ook prachtig staan in kantoren en geven een futuristisch en moderne look en feel aan een omgeving. Onderstaand enkele prachtige afbeeldingen van kwantum fotobehang.

Alle behangen worden geprint op sterk vliesbehang en voorzien van een HD print met inkt op waterbasis. Vliesbehang is eenvoudig aan te brengen, het is afneembaar en het is zeer sterk. Vliesbehang scheurt niet snel en is gemakkelijk te verwijderen. Onze productietijd bedraagt 24 uur tijdens werkdagen. Je hebt dus meestal de volgende dag de bestelling al in huis, mits je voor 16:00 uur de bestelling plaatst. Kies onderstaand een print en bestel eenvoudig je kwantum behang online. Kijk ook eens bij ons bos behang, 3d behang of betonlook behang.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
  1. 3
  2. 1
  3. 1
  4. 2
  5. 1
Oriëntatie
  1. 3
Van laag naar hoog sorteren

5 producten

Van laag naar hoog sorteren

5 producten

Kwantum behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Kwantum behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over. Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.