Meisjesbehang

Leuk behang voor de meidenkamer. We hebben enkele behangen geselecteerd welke geschikt zijn voor een meisjeskamer. Het ene meisje is natuurlijk het andere meisje niet. We hebben geprobeerd een zo ruim mogelijk assortiment bij elkaar te zetten. Dus ben je op zoek naar meisjes behang met bloemen, een lief behang, meisjesbehang met patronen zoals hartjes of behang voor een stoere meidenkamer? Bekijk dan onze afbeeldingen. Heb je zelf een foto wat je op behang wilt laten printen of ben je op zoek naar een specifiek behang wat niet op deze pagina staat? Laat het ons dan weten. Wij gaan voor je op zoek. Fotobehang voor de meisjeskamer bestel je eenvoudig en snel online.

Filteren
Selectie verfijnen
Designer
 1. 1
 2. 13
 3. 6
 4. 2
Kleur
 1. 36
 2. 18
 3. 44
 4. 67
 5. 18
 6. 22
 7. 72
 8. 19
 9. 38
 10. 25
 11. 1
 12. 4
 13. 11
 14. 14
Oriëntatie
 1. 169
 2. 9
 3. 6
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 205

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 205

Pagina

Meisjesbehang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi meisjesbehang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.