Mensen op behang

Print prachtige expressies van mensen op fotobehang. Prachtige afbeeldingen van mensen voor je fitnessruimte, je fysiotherapiepraktijk of gewoon als kunst thuis aan de muur. Wij hebben een apart thema met mensen als onderwerp. Van mensen kan je prachtige close-ups maken of mooie expressies. Denk aan anatomische hoogstandjes, door de tijd getekende gezichten en mensen in fraai belichte poses. Deze foto's zijn te gebruiken voor de medische sector maar ook voor andere sectoren. We kunnen uiteraard ook eigen gemaakte foto's op fotobehang printen. Of we gaan, als je gewenste foto niet tussen onze collectie staat, op zoek naar iets wat aansluit bij je wensen. Neem hiervoor contact met ons op.

Filteren
Selectie verfijnen
Designer
 1. 1
Kleur
 1. 25
 2. 4
 3. 15
 4. 11
 5. 12
 6. 7
 7. 4
 8. 8
 9. 8
 10. 17
 11. 2
 12. 5
 13. 4
 14. 3
Oriëntatie
 1. 41
 2. 6
 3. 3
Van laag naar hoog sorteren

71 producten

Van laag naar hoog sorteren

71 producten

Mensen op behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang met mensen hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.