• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met Personen

De mogelijkheden van personen op behang zijn eindeloos! Diverse kunstwerken met personen uit de 16e eeuw kunnen worden gedrukt op fotobehang. Deze kunstwerken staan prachtig in een hal of gang. Ook zakelijk kan dit behang gebruikt worden in ontvangstruimtes of in de hal bij een receptie.

Sorteer op

19 producten

per pagina
Kinderen der zee
Rijksmuseum
Morgenrit langs het strand
Rijksmuseum
Het vrolijke huisgezin
Rijksmuseum
De magere compagnie
Rijksmuseum
 Schuttersmaaltijd
Rijksmuseum
De Slag bij Waterloo
Rijksmuseum
Pinken in de branding
Rijksmuseum
Rivierlandschap met ruiters
Rijksmuseum
Twee dollar
Premium
Het vertrek van een hoogwaardigheidsbekleder uit Middelburg
Rijksmuseum
Twee dollar patroon
Premium
Sorteer op

19 producten

per pagina
Of kies een van de onderstaande thema's

Behang met personen op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang met mensen of met een persoon hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangservice

Wil je dat wij je behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?