Modern behang

Modern behang voor een futuristisch look. Kies voor modern behang met strakke lijnen of futuristische objecten. Modern behang draagt bij aan een strakke inrichting. Wij hebben prachtige voorbeelden van modern behang om inspiratie op te doen. Modern behang is goed te combineren met verschillende materialen zoals glas, metaal en kunststof. Mocht je zelf een foto hebben en deze op behang willen printen, dan is dit uiteraard mogelijk. Mocht je op zoek zijn naar een andere afbeeldingen, laat het ons dan weten en we gaan voor je zoeken. Wij hebben uiteraard ook eigentijdse prints zoals behang met hout, beton look behang en bos behang.

Filteren
Selectie verfijnen
Designer
 1. 1
Kleur
 1. 13
 2. 14
 3. 19
 4. 23
 5. 5
 6. 4
 7. 2
 8. 6
 9. 4
 10. 1
 11. 2
 12. 1
 13. 2
 14. 1
Oriëntatie
 1. 45
 2. 1
Van laag naar hoog sorteren

54 producten

Van laag naar hoog sorteren

54 producten

Modern behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi modern behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.