• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behang outlet

Ben je op zoek naar een goedkoop behang? Neem dan eens een kijkje in onze behang outlet. Hier vind je allerlei stijlvolle behang restanten. Dat betekent dat ze in vaste afmetingen verkrijgbaar zijn en daardoor soms wel voor de helft van de prijs. Van kleurrijke jungle dieren tot behang van gedetailleerd grijs beton. Let op: vanwege de extreem lage prijs kan outlet fotobehang niet retour worden gestuurd.

Sorteer op

63 producten

per pagina
Groen beton met vegen barsten - Outlet - 395 x 250 cm
Premium
Cathedral Cove - outlet - 280 x 250 cm
Designer Collection
Marmer in terracota kleur - Outlet - 250 x 250 cm
Premium
Sorteer op

63 producten

per pagina

Goedkoop behang in de uitverkoop

Benieuwd hoe onze behang outlet werkt? We leggen het graag aan je uit. Iedere klant kan het gewenste fotobehang bij ons op maat bestellen. Wij zorgen voor een marge van 5 centimeter rondom en leveren het netjes aan huis. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat een behang niet is wat iemand ervan verwacht. Of dat het toch niet helemaal goed matcht met bijvoorbeeld de bank. Doordat mensen hun bestelling wel eens retourneren, hebben wij een kleine voorraad aan behang restanten. Daar proberen wij alsnog iemand blij mee te maken met onze behang uitverkoop. Want zeg nou zelf: weggooien, is hartstikke zonde, toch? 

En van de Golden Gate Bridge tot een fotobehang van rode klaprozen met Italiaans landschap. Ontdek de vele mogelijkheden in onze behang outlet en koop het leukste behang in de uitverkoop. Zo goedkoop zie je behang niet vaak!

Veel keuze in de behang uitverkoop 

Aan onze behang outlet koppelen we geen specifiek thema. Je vindt hier alle behang restanten met de bijbehorende illustratie en de afmetingen in één overzicht. Bestel je een goedkoop behang in de uitverkoop? Dan heb je geluk, want voor deze hele categorie geldt: op is op! Het is dus een unieke kans om je favoriete behang voor soms wel de helft van de prijs te kopen. Daarbij moeten we wel als voorwaarde stellen dat je goedkoop behang uit de outlet níet retour kunt sturen. Maar met deze parels van aanbiedingen, is dat vast geen enkel probleem. Hier vind je altijd wel een mooi plekje voor!

Goedkoop behang bestellen

Als je een keuze voor een behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we er direct mee aan de slag. 

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. 

Behangservice

Wil je dat wij je behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.