Over Fotobehang.com

Fotobehang.com is een idee van Wallgroup B.V. en richt zich op de productie van het mooiste fotobehang tegen de scherpste prijs. Bij ons zijn de lijnen kort en wij doen ons werk vol passie. Wallgroup B.V. is opgericht in 2018 en heeft zich gespecialiseerd in het online verkopen van wanddecoratie.

Fotobehang printen wij zelf op de beste en snelste machines uit de markt. Haarscherpe bedrukking in fotokwaliteit. Alles is zoveel mogelijk geautomatiseerd zodat er zo weinig mogelijk menselijke handelingen aan te pas komen. Wel zo goedkoop. De klant staat bij ons op een gedeelde nummer 1. De andere nummer 1 is milieuvriendelijk produceren. We printen alleen op vliesbehang, dit is PVC-vrij en bevat geen bestanddelen welke schadelijk zijn voor het milieu.

Wanneer een order bij ons binnenkomt dan wordt deze opdracht doorgestuurd naar de printer. We controleren of alles goed staat en de software berekent automatisch handzame banen die gelijk verdeeld moeten worden over de muur. De order wordt in de rij met printopdrachten geplaatst en geprint op rollen van 100 meter lang. Deze rol wordt vervolgens in de snijmachine geplaatst. Deze machine snijdt de banen tot op de millimeter nauwkeurig. Opdrachten worden netjes verpakt in kartonnen kokers of dozen en veelal dezelfde dag nog verstuurd.

Fotobehang.com is vernieuwend en biedt klanten de meeste en beste keus. Wij doen graag iets extra's voor onze klanten. Wij werken snel, helder en secuur.

Proflags-OfficeProflags-Office