Steden behang

De skyline van New York of de skyline van Rotterdam? Word iedere dag wakker in Parijs, de stad van de liefde. Prachtige architectuur, prachtige belichting, prachtige steden. Kies voor een prachtige afbeelding van jouw lievelingsstad. We hebben een prachtige collectie van New York, Shanghai, Amsterdam en nog veel meer steden. Als je lievelingsstad er niet bij zit of je hebt zelf een (vakantie)foto, laat ons dat weten. We kunnen je eigen foto printen of we gaan op zoek naar een afbeelding van de stad van jouw voorkeur. Behang met steden en architectuur bestel je eenvoudig online.

Filteren
Selectie verfijnen
Designer
 1. 3
Kleur
 1. 20
 2. 17
 3. 12
 4. 6
 5. 6
 6. 8
 7. 4
 8. 12
 9. 5
 10. 6
 11. 1
 12. 1
Oriëntatie
 1. 39
 2. 5
 3. 6
Van laag naar hoog sorteren

79 producten

Van laag naar hoog sorteren

79 producten

Steden behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Steden behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.