Steen behang

Zorg voor mooie accenten in je kamer met steenbehang. Met een steen behang kan je leuke accenten aanbrengen in je woonkamer. Behang met steenmotief kan een muur naar voren laten springen. Een stenen muur kan zorgen voor een mooie industriële sfeer. Je kan kiezen voor rustige prints maar ook voor drukkere prints zoals mozaïek. De steenprints motieven kunnen zo hoog en breed worden afgedrukt als je zelf wilt. Mocht je zelf een foto hebben of op zoek zijn naar een andere print, laat het ons dan weten. Als je steen behang mooi vindt ben je misschien ook geïnteresseerd in betonlook behang, tegel behang of hout behang. Fotobehang met steenmotief bestel je snel en eenvoudig online.

Filteren
Selectie verfijnen
Designer
 1. 46
Kleur
 1. 20
 2. 35
 3. 15
 4. 15
 5. 5
 6. 20
 7. 2
 8. 5
 9. 5
 10. 18
 11. 1
 12. 2
 13. 3
Oriëntatie
 1. 93
 2. 2
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 102

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 102

Pagina

Steen behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Steen behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over. Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.