• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Bohemian behang

Bohemian behang is dé manier om jouw interieur helemaal af te maken. Het is de kers op de taart van een bohemian interieur en past helemaal bij de trend van het moment. Op zoek naar een mooi fotobehang in bohemian style? Voor de woonkamer, slaapkamer, of kinderkamer? Bij Fotobehang.com zit je goed. Bekijk ons ruime assortiment bohemian fotobehang en levensgrote prints voor aan de muur. Zo tover je jouw kamer om tot een prachtige bohemian ruimte. 

Sorteer op

20 producten

per pagina
Sorteer op

20 producten

per pagina

Fotobehang bohemian en de mooiste patronen

Bij bohemian behang kun je denken aan een bonte mix van kleurrijke patronen. Van bloemen en bladeren tot dieren en ‘one line drawings’. Maar vergeet ook zeker niet de bekende patronen afkomstig van de Mexicaanse Azteken, Marokkaanse Berbers en het verre oosten. Liever een rustig behang? Ons bohemian style behang is ook verkrijgbaar in neutrale tinten als beige, grijs en pasteltinten. Kortom: met bohemian behang kun je alle kanten op. Laat je verrassen door de mogelijkheden en kies je favoriet.

Bohemian style behang als kers op de taart

Met bohemian style behang maak je jouw bohemian kamer helemaal compleet. Maar het behang aan de muur staat natuurlijk niet op zichzelf. Ook de verdere inrichting verdient de nodige aandacht. Waar je zoal aan kunt denken bij bohemian styling? Aan een vloerkleed met aztec-print bijvoorbeeld. Aan een wollen deken met mooie franjes. En aan dromerige prints en meubilair in aardetinten. Verder kun je denken aan een rieten wipstoel, houten muziekinstrument, of rotan spiegel aan de muur. En vergeet ook niet je exotische souvenirs uit verre oorden een mooi plekje te geven. Zo maak je jouw ‘boho’ kamer helemaal compleet.

Ook leuk: bohemian behang in de kinderkamer

AlBohemian behang is niet alleen leuk in de woon- of slaapkamer. Maar is ook helemaal hot als stijl in de kinderkamer. Met een mix van bohemian fotobehang, accessoires, meubels en kleuren creëer je een vrolijk, knus en warm geheel. Daarmee bezorg jij je kleintje een geborgen gevoel en zorg je voor een fijne plek om op te groeien. In onze collectie bohemian behang vind je ook diverse exemplaren bohemian style behang voor de kinderkamer. Daarnaast zijn de neutrale patronen natuurlijk geschikt voor jong én oud. Ontdek alle opties op onze website. 

Bohemian style vliesbehang

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je bohemian behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het behangt liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.