• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Retro & vintage behang

Vintage en retro behang geeft sfeer en maakt je kamer knus, gezellig en behaaglijk. Vintage behang kenmerkt zich door tinten van oude polaroids en authentieke elementen als een oude wereldkaart, verweerde vrachtwagen en klassieke kompassen. Retro behang herken je aan de oldtimers uit Cuba, diepe kleuren en bijvoorbeeld propellervliegtuigen uit het begin van de negentiende eeuw. Op zoek naar een mooi retro of vintage behang? Bekijk dan onze uitgebreide collectie. 

Sorteer op

41 producten

per pagina
De kappersstoel
Premium
Vintage palmboom
Designer Collection
Premium
Vintage Schotse hooglander vacht
Premium
Poppy Meadow
Designer Collection
Upper Lausitzian Library of Sciences
Designer Collection
Duet
Designer Collection
Helenium
Designer Collection
Dubai Station
Designer Collection
Stories of Drops
Designer Collection
Poppies and Helenium
Designer Collection
Beautiful flower
Designer Collection
Sorteer op

41 producten

per pagina

Vintage behang kiezen en combineren

Vintage behang is er in alle soorten en maten. Neem bijvoorbeeld het vintage fotobehang van Japanse bloemen. Of de luchtfoto van New York City. Maar ook de vintage wereldkaart met een kompas en allerlei mooie details. Plaats zo’n vintage behang aan de muur van je woonkamer, slaapkamer of werkkamer en een eyecatcher is geboren. Combineer het behang met vintage elementen als een polaroidcamera van je moeder, een ouderwetse typemachine van de rommelmarkt, of klassieke fotolijstjes van de kringloopwinkel. Zo trek je het vintage thema helemaal door en creëer je één mooi geheel. 

Retro behang selecteren en stylen

Ook met retro behang kun je alle kanten op. Ga voor bonte kleuren en combineer het fotobehang van een straat in Havana met een blauwe oldtimer met vergelijkbare kleuren in je aankleding. Neem bijvoorbeeld het heldere blauw als uitgangspunt en laat dit terugkomen in de kleur van de gordijnen, modelautootjes in de vensterbank, of een velours blauwe lampenkap. Ook erg retro: zonsondergang in een oud straatje in combinatie met toffe items als oude reiskoffers, een retro globe, of bijvoorbeeld een racefiets van je grootvader. Door kleuren en elementen terug te laten komen zet je het retro thema nog meer kracht bij.

Retro & Vintage behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi retro & vintage behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je retro of vintage behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen. 

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je retro & vintage behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het behangt liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.