• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Bumba Fotobehang

Tover de kinderkamer van je zoon of dochter om tot een waar Bumbaparadijs met Bumba behang. De Studio100-clown voert de leukste kunsten uit in het circus. In het vrolijke gezelschap van zijn vriendjes Bumbalu, Kiwi, Tumba en alle dieren. Met behang van Bumba fleur je elke ruimte op. Benieuwd naar de mogelijkheden met Bumba behang van Studio100? Bekijk onze uitgebreide collectie en kies je favoriete Bumba behang voor een mooi plekje aan de muur. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Misschien zijn deze thema's iets voor op jouw muur?

Bumba behang in alle soorten en maten

Bij Fotobehang.com vind je Bumba behang in alle soorten en maten. Van een behang van Bumba in de ruimte, tot een Studio100 behang van een jonglerende Bumba met zijn dierenvrienden Nanadu en Barry op de achtergrond. Of wat dacht je van Bumba in de trein, in het Wilde Westen, of juist op het strand? Zet precies het sfeertje neer dat je leuk vindt, met het juiste behang van Bumba. Ook handig: dankzij het ruime aanbod heb je genoeg keuze in kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een groen patroon met Bumba en Bambalu in groen, roze of blauw. Of kies specifiek het thema behang van Studio100 dat past bij de kleuren die je zoekt. 

Kinderkamer stylen met behang van Bumba

Wil je de kinderkamer leuk stylen met behang van Bumba? Dan doe je er goed aan om een aantal stylingtips op te volgen. Zo raden wij onze klanten altijd aan om een element uit het Bumba behang te halen en dat terug te laten komen in het verdere interieur. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan een Bumba knuffel op bed. Maar ook een kleurtint waarin je decoratie koopt. Neem bijvoorbeeld het geel van de vrolijke clown op het Studio100-behang. En laat dat terugkomen in de gordijnen, een vloerkleed en het dekbedovertrek. Zo maak je er een fleurig geheel van. 

BUMBA BEHANG OP MAAT GEMAAKT

Als je een keuze voor een mooi Bumba behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je Bumba behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

BEHANGSERVICE

Wil je dat wij je Bumba behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.