Tegel behang

De tegels uit dat Portugese kerkje thuis op de wand? Wij printen scherpe foto's op tegel behang. Als je prachtige tegeltjes ergens op vakantie hebt gezien en je wilt dat op behang printen, dan kan dat. Zorg voor een goede belichting en maak een zo scherp mogelijke foto met een goede fotocamera. Stuur ons de foto en wij bekijken of deze geschikt is om te printen op fotobehang. We hebben uiteraard ook een heleboel behangen met tegels voor je uitgezocht waaruit je kan kiezen. Deze zijn altijd scherp en kunnen zo breed worden geprint als je zelf wilt (door tegels naast elkaar te plaatsen). Ben je op zoek naar wit of grijs tegel behang of oude tegeltjes op behang? Laat het ons weten. Wij kunnen je vast helpen.

Filteren
Selectie verfijnen
Designer
 1. 1
Kleur
 1. 4
 2. 3
 3. 6
 4. 7
 5. 1
 6. 1
 7. 1
 8. 4
 9. 4
 10. 2
 11. 2
Oriëntatie
 1. 22
Van laag naar hoog sorteren

22 producten

Van laag naar hoog sorteren

22 producten

Tegel behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Tegel behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen. 

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over. Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.