Wandcoating voor uw fotobehang, 3 liter

prijs incl. BTW: € 135,00
Op voorraad
Levertijd: 5 werkdagen Betaal met Klarna: Betaal later in 30 dagen
Wandcoating Wall Finish voor fotobehang
Maak je fotobehang stootvast, krasvast en waterafstotend met de unieke wandcoating Wall Finish. Één emmer (3 liter) is goed voor 16m2 behang.
Bestel in 3 stappen
Beschrijving
Trusted shops reviews
Productspecificaties
Recent bekeken
Bestel in 3 stappen
Beschrijving
Trusted shops reviews
Productspecificaties
Recent bekeken

De professionele wandcoating (Wall Finish) van Flexxs is 1-component, watergedragen coating dat zorgt voor een transparante verzegeling van fotobehang. Deze unieke coating beschermd uw behang tegen chemicaliën en maakt je behang stoot- en krasvast.

De Wall Finish voldoet aan onze hoge eisen voor milieu (lage geurbelasting / oplosmiddel- en weekmakervrij) en is geschikt voor ziekenhuizen, laboratoria, zorgcentra, voedingsmiddelen industrie en openbare ruimten. Vanwege de stootvastheid is de wandcoating ook ideaal voor kinderkamers of op het kinderdagverblijf. Daarnaast is de coating schrobvast (klasse 1 conform DIN EN 13300), vuilafstotend en UV bestendig. 

De wandcoating is ook ideaal voor uw keuken of badkamer. Door de coating is het fotobehang waterafstotend en kunnen vlekken (Koffie, ketchup, mayonaise) eenvoudig worden verwijderd.

De wandcoating is stofdroog na 30 minuten en bewerkbaar na 6 uur. De coating is volledig uitgehard na 28 dagen. De emmer bevat 1 liter wandcoating wat goed is voor 5m2.

VERWERKING
Voor gebruik goed oproeren. Onverdund aanbrengen met kwast of met een kortharig, niet-pluizende vachtroller.
De coating is op water basis en droogt snel. Hierdoor dient u het nat in nat aan te brengen.
Dit betekent dat de wand in één keer afgemaakt moet worden.

Als er tussentijds gestopt wordt, dan zullen er aanzetten zichtbaar zijn. De coating is ook zeer goed airless te verspuiten.
Als voorstrijklaag het product maximaal met 3% water verdunnen.

Meer informatie
Product Wandcoating voor uw fotobehang, 3 liter
Art.nr. A00201
Land van vervaardiging Nederland
Gewicht 180gr/m2
EAN 8720167130984
Accessoires

Produceren van behang

Wij produceren al het behang zelf. Het behang wordt geprint op hoogwaardige grootformaat printers. Wij printen uitsluitend op vliesbehang met een uitstekende kwaliteit. Na het printen wordt het behang zorgvuldig verwerkt en elke order wordt handmatig gecontroleerd en verpakt. Omdat wij alles in huis produceren kunnen wij fotobehang erg snel leveren. Meer informatie over produceren van behang.

Milieuvriendelijk vliesbehang en inkt op waterbasis

Wij printen uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang. Het behang is biologisch afbreekbaar. Ook is het behang geurloos. Je hebt dus geen last van vervelende luchtjes. Ons vliesbehang voldoet aan de Europese standaarden voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies. In het behang zitten geen zware metalen. Meer informatie over onze materialen vind je op de pagina over milieuvriendelijk vliesbehang.

Materialen

Alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het fotobehang altijd perfect op je muur past. Wij produceren fotobehang uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang met zeer goede printresultaten. Vliesbehang zorgt voor het beste resultaat: de prints zijn haarscherp, kleuren zijn intens en het behang is eenvoudig aan te brengen op de muur. Vliesbehang voldoet aan alle milieueisen en is hierdoor ook geschikt voor babykamers, ziekenhuizen en zorginstellingen. Bekijk alle voordelen van ons vliesbehang.