• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Amsterdam Fotobehang

Geef mij maar Amsterdam, dat is mooier dan Parijs! Kun jij je helemaal vinden in deze songtekst van Johnny Jordaan? Dan is Amsterdam behang echt iets voor jou. En het zal je niet verrassen, maar wil je behang kopen van Amsterdam dan ben je bij Fotobehang.com aan het juiste adres. Wij hebben een ruime collectie met behang van Amsterdam. Van de skyline tot besneeuwde straten en van de grachten tot de mooiste herenhuizen. 

Sorteer op

23 producten

per pagina
Amsterdam bij nacht
Black Friday
- 10%
Amsterdam in zwart wit
Black Friday
Premium
Amsterdam
Black Friday
- 10%
Amsterdamse huizen
Black Friday
- 10%
Grachtenpanden Amsterdam
Black Friday
Premium
Fietsen op een brug met bloemen
Black Friday
- 10%
Amsterdam canal
Designer
Amsterdamse huizen in de nacht
Black Friday
- 10%
Verlichte huizen langs de gracht
Black Friday
Premium
Amsterdamse gracht
Black Friday
- 10%
Amsterdamse gracht bij avond
Black Friday
- 10%
Verlichte gracht
Black Friday
- 10%
Unieke kaart van Amsterdam
Black Friday
- 10%
Amsterdamse huizen aan de gracht
Black Friday
Premium
Woonboten langs verlichte gracht
Black Friday
Premium
Supermaan in Amsterdam
Black Friday
Premium
Woonboten langs de gracht
Black Friday
Premium
Fiets met bloemen
Designer
Plattegrond Amsterdam centrum, wit
Designer
Black Friday
Gebouwen Amsterdam
Black Friday
Premium
Rode fiets op brug
Black Friday
Premium
Plattegrond Amsterdam oost, wit
Designer
Black Friday
Plattegrond van Amsterdam, zwart
Designer
Black Friday
Sorteer op

23 producten

per pagina

Behang van Amsterdam in alle soorten en maten

Behang van Amsterdam is er zoals gezegd in alle soorten en maten. Van kleurrijke platen van Amsterdamse huizen tot oude foto’s van Amsterdam in zwart-wit. En van Amsterdam behang in donkere kleuren met een supermaan. Tot een rode fiets op een brug in Amsterdam met verder een zwart-witte achtergrond. Liever iets neutralers in huis? Kies dan niet voor een behang van de skyline van Amsterdam, maar voor bijvoorbeeld een plattegrond. In onze collectie vind je Amsterdam behang met een plattegrond van heel Amsterdam, maar ook van enkel het centrum, noord, oost, of zuid. Leuk in een modern of industrieel interieur. Maar ook in de werk- en studeerkamer, toilet of bijvoorbeeld een tienerkamer. Ontdek de mogelijkheden voor Amsterdam behang en bestel je favoriete exemplaar direct online. 

Behang kopen Amsterdam 

Wil je behang kopen van Amsterdam, dan doe je dat bij Fotobehang.com eenvouding online. Klik op het Amsterdam behang dat je mooi vindt. Geef de maat van je muur aan. Kies het aantal banen dat je wilt en bepaal zo meteen hoe breed die banen moeten zijn. En vink aan wat je wenst als extra optie. Zo kun je kiezen voor een marge - wat het bevestigen van de behangbanen makkelijker maakt. Maar ook voor een zwart-wit effect of het spiegelen van je Amsterdam fotobehang. Plaats je bestelling in de winkelwagen en betaal direct online. Zo makkelijk kan het behang kopen van Amsterdam zijn!

Amsterdam behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Amsterdam behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je Amsterdam behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je Amsterdam behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.