Monumenten op fotobehang

Denk je aan Nederland dan denk je aan klompen, molens en de Amsterdamse grachten. En bij Parijs denk je direct aan de Eiffeltoren. Terwijl Rome bijna gelijk staat aan het Colosseum. Stuk voor stuk monumenten die een land of stad kenmerken. En vaak op de voorkant van een ansichtkaart staan te pronken. Bij Fotobehang.com kan je deze ansichtkaart levensgroot op je muur krijgen. Door een monument op fotobehang te bestellen.

 
Eiffeltoren
Molens Kinderdijk
De Hef
Van hoog naar laag sorteren

60 producten

Monumenten op fotobehang

Architecturaal erfgoed: gewoon bij jou aan de muur

De Chinese muur, Marakesh of het Colosseum. Je hoeft er niet voor in het vliegtuig te stappen om monumenten te bewonderen. Want ons fotobehang met monument is zo scherp dat het net lijkt alsof je er zelf voorstaat. Creëer het perfecte uitzicht in huis met een monument op behang. 

Monumenten behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang met een monument hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang met monument op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je monumenten fotobehang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.