Wereldkaart behang

Droom weg op de bank van een verre reisbestemming met wereldkaart behang. Houd je van reizen en lig je 's avonds weg te dromen van een verre vakantie? Of heb je een eigen bedrijf en laat je graag zien in welke landen jullie allemaal actief zijn? Kies dan voor fotobehang met een wereldkaart afbeelding. Wij hebben een aantal mooie topografische kaarten voor je geselecteerd. Kies voor een bepaalde kleur of kies bijvoorbeeld voor een wereldkaart in de vorm van een woordcloud. Je kan ook kiezen voor een meer 3-D weergave van een wereldkaart. Staat je gewenste afbeelding er niet bij? Lever dan zelf een foto aan of laat ons voor je op zoek gaan. Mail ons je wensen.

Filteren
Selectie verfijnen
Designer
 1. 6
Kleur
 1. 7
 2. 6
 3. 4
 4. 12
 5. 1
 6. 1
 7. 1
 8. 3
 9. 2
 10. 1
 11. 1
Oriëntatie
 1. 21
Van laag naar hoog sorteren

23 producten

Van laag naar hoog sorteren

23 producten

Wereldkaart behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Wereldkaart behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over. Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.