Zomer behang

Haal de zomer in huis met prachtig fotobehang met zomerse afbeeldingen. Kies voor wuivende palmen aan een wit strand, voor vrolijke ananassen of voor een prachtig bos. Wij printen al het behang op vliesbehang en snijden het op maat. Vliesbehang scheurt vrijwel niet en is eenvoudig aan te brengen. Kies een afbeelding en vul de maten van je muur in. Selecteer vervolgens het deel van de afbeelding wat je geprint wilt hebben. Opmerkingen kan je in het daarvoor bestemde veld invoeren. Maak hierna het bestelproces af.

Filteren
Selectie verfijnen
Designer
 1. 1
Kleur
 1. 5
 2. 1
 3. 23
 4. 6
 5. 15
 6. 7
 7. 8
 8. 14
 9. 21
 10. 12
 11. 9
 12. 3
Oriëntatie
 1. 40
 2. 9
 3. 9
Van laag naar hoog sorteren

72 producten

Van laag naar hoog sorteren

72 producten

Zomer behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Zomer behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. tandaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over. Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.