Een prachtig behang bestel je gemakkelijk online

Het bestellen van fotobehang gaat eenvoudig op Fotobehang.com. Je uploadt je eigen foto of selecteert een hoogwaardige foto uit één van onze thema’s. Wij gebruiken uitsluitend foto’s van goede kwaliteit (stock foto’s) en hoogwaardige patronen. Daarnaast hebben wij ook een eigen collectie designs. Het produceren gebeurt binnen 24 uur (op werkdagen). De levering is binnen 1-3 dagen.

Uitsluitend pvc-vrij behang

Standaard leveren wij hoogwaardig pvc-vrij vliesbehang van fantastische kwaliteit. Het aanbrengen van vliesbehang is erg eenvoudig doordat wij het behang in banen snijden. Als je de stappen in de bijgeleverde handleiding volgt, dan is het fotobehang eenvoudig zelf aan te brengen.


Bestelproces

Na het selecteren van een gewenst design kan je de maat van de muur invoeren. Afhankelijk van de verhouding van de foto kan je selecteren wat je geprint wilt hebben. Wij bekijken per maat wat de breedte van de baan gaat worden. Hierdoor ontvang je altijd gelijke banen behang. Je hoeft dus geen rekening te houden met zeer smalle banen, wat lastig te plakken is. Afhankelijk van de breedte van de muur zijn de behangbanen tussen de 45 en 75 cm. Wilt u liever banen van 125 cm breed dan kan je dit aangeven bij je bestelling. Los van het fotobehang leveren wij ook het juiste behang gereedschap.

Voeg het behang en eventueel accessoires toe aan je winkelwagen en vul je gegevens in. Het orderproces gaat veilig en werkt zoals het hoort. Je kan afrekenen met bekende betaalmethoden zoals iDeal en PayPal.


Vandaag besteld, de volgende werkdag geprint en verstuurd

Na ontvangst van je bestelling ontvang je van ons een orderbevestiging en de factuur van de bestelling. Indien je een eigen ontwerp aanlevert controleren wij de kwaliteit van het ontwerp. Mochten er problemen zijn dan koppelen wij dit zo snel mogelijk terug. Indien alles akkoord is dan gaan wij het fotobehang zo snel mogelijk produceren. Het produceren gebeurt binnen 24 uur (op werkdagen). De levering is binnen 1-3 dagen.

Zodra het fotobehang is geproduceerd wordt het behang meteen zorgvuldig verpakt om beschadigingen te voorkomen. Je ontvangt van ons een trackingnummer om het pakket te volgen. Het versturen van pakketten doen wij met betrouwbare transporteurs zoals UPS, postNL en DHL. In het pakket vind je behang met foto, en een overzicht van de banen en waar welke baan moet komen. Wij wensen je veel plezier met je op maat gemaakte fotobehang!