• 9.000+ positieve beoordelingen
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100.000 klanten gingen je voor!

Op maat gemaakt fotobehang

Fotobehang op maat gemaakt

Je fotobehang op maat laten drukken voor jouw muur? Geen probleem!

Wij leveren uitsluitend fotobehang op maat. Alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het behang altijd perfect past. Het maakt bij ons niet uit of de muren 2 of 3 meter hoog zijn of 20 meter breed. Dankzij een eigen productieproces in combinatie met ons designteam en de juiste software, kunnen wij elk formaat fotobehang produceren.

Fotobehang voor grote muren

Wat belangrijk is bij grotere maten is dat de kwaliteit van de print goed blijft. Bij foto’s is dit soms lastig, omdat foto’s zijn opgebouwd uit pixels. Afhankelijk van het aantal pixels en type camera waarmee de foto is genomen, komt de print scherper of juist onscherp naar voren bij een bepaald formaat. Bij grote maten adviseren wij om gebruik te maken van foto’s van hoge kwaliteit of vector bestanden. Vector bestanden zijn oneindig te schalen zonder kwaliteitsverlies. Wil je geen kwaliteitsverlies op je fotobehang, kijk dan bij ons fotobehang met patronen. Deze afbeeldingen zijn allemaal schaalbaar. In het opmerkingenveld kan je opgeven hoe groot je een bepaald onderdeel geprint wilt hebben. Een autootje kan bijvoorbeeld 10 cm breed maar ook 100 cm. Dit kan een leuk effect geven op de muur. Een combinatie van groot en klein is ook mogelijk.

Omdat muren en plafonds nooit recht zijn, adviseren wij om met een afloop van 5 cm te werken. Je kunt online de ingemeten maat doorgeven. Belangrijk is dat je bij het plakken van de eerste baan rekening houdt met de afloop. Bekijk onze meegeleverde montagehandleiding hoe je het best de eerste baan behang kunt plakken.

Wil je een deur behangen met een exacte maat, dan kunnen wij dit tot op de millimeter nauwkeurig printen en snijden. Je kan bij de opties aangeven of je wel of geen gebruik wilt maken van een afloop. Wij kunnen ook afbeeldingen printen als schilderij op posterformaat. Als je een mooie afbeelding ziet dan kunnen wij dit op maat printen op vliesbehang. Je kan dit dan met behanglijm op je muur plakken. Of in een lijst of posterhanger plaatsen.

Behangbanen sluiten naadloos aan

De banen bij ons vliesbehang sluiten onderling uitstekend op elkaar aan. Tussen de banen in zit geen afloop en de banen kan je tegen elkaar aanplakken. Dankzij de lijmlaag en de stevigheid van het materiaal zijn de banen eenvoudig te plakken en tegen elkaar aan te schuiven. Wij printen uitsluitend op vliesbehang. Het voordeel van vliesbehang is dat het niet krimpt en je na het behangen geen naden ziet.

Wij kijken naar de breedte van de muur en passen hier de breedte van de banen op aan. Door deze methode toe te passen zijn alle banen nagenoeg gelijk in breedte en heb je niet te maken met een klein strookje aan het begin of het eind van de muur. Door de banen op maat te maken wordt er zo min mogelijk materiaal verspild wat resulteert in een gunstigere prijs. Afhankelijk van de breedte van de muur ontvang je gelijke banen van 55 tot 80 cm breed. Eventueel kunnen wij ook banen van 150 cm breed leveren. Dit is alleen wel lastiger te plakken.

Waarom Fotobehang.com

Snelle levering

Omdat we zelf produceren kunnen we direct voor je aan de slag. We zorgen er dan ook voor dat je binnen 3 werkdagen je fotobehang in huis hebt.

Lees meer over onze bezorging

Meer dan 5000 designs

We werken samen met fotografen en designers, waardoor er wekelijks nieuwe designs beschikbaar zijn voor jouw fotobehang.

Bekijk het populairste fotobehang…

Klanttevredenheid

Lees onze reviews maar op Google, Facebook of Trustpilot. Allemaal lovende woorden, ben jij de volgende die ons beoordeelt?

Lees meer reviews…