• 9.000+ positieve beoordelingen
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100.000 klanten gingen je voor!

Specialist in fotobehang op maat

Een uniek concept met oog voor detail

“Wow, wat gaaf!” En dat is precies waarom wij in 2018 gestart zijn met de ontwikkeling van fotobehang. En ook nu is dit nog steeds een veelgehoorde reactie van klanten wanneer ze ons fotobehang op de muur hebben. Foto’s die impact maken. Levensgroot op de muur. Binnen Fotobehang.com garanderen we dit effect en werken we daarom keihard om van iedere klant een blije klant te maken.

Over ons bedrijf

Fotobehang.com is onderdeel van Wallgroup B.V. en richt zich op de productie van het mooiste fotobehang tegen de scherpste prijs. We werken met een klein team, waardoor iedereen erg betrokken is bij wat we doen. We vinden het belangrijk dat iedereen zich ontwikkelt en op de hoogte is van wat er in het bedrijf speelt. En werken als team samen om van iedere klant een fan te maken.

Ons adres:
Wallgroup B.V.
Tilbury 8
3897 AC Zeewolde
NEDERLAND

Wat maakt ons uniek?

Wij printen ons fotobehang zelf. Op onze eigen printers, in ons eigen magazijn. Daardoor kunnen we garanderen dat elk fotobehang exact geprint wordt zoals jij het wilt: haarscherp en volledig op maat!

Wij printen op de beste en snelste printers uit de markt, waarbij we nauw samenwerken met de fabrikanten. Hierdoor blijven we vooroplopen in technologie. En kunnen we snel de laatste technologische ontwikkelingen op print-gebied doorvoeren. Daarnaast denken we na hoe we processen slimmer kunnen maken, zodat onnodige handelingen worden geautomatiseerd. Door deze ver doorgevoerde automatisering hebben we meer tijd om onze klanten persoonlijk te helpen of van advies te voorzien.

Meer informatie over onze eigen productie…

Klant en Milieu

De klant is bij ons belangrijk, maar het milieu is net zo belangrijk. Wij willen zo milieuvriendelijk mogelijk produceren. We printen daarom alleen op 100% PVC-vrij vliesbehang. Dit PVC-vrije vliesbehang bevat geen bestanddelen welke schadelijk zijn voor het milieu. Dit zorgt ervoor dat ons behang geurloos is en ook in medische ruimten en scholen gebruikt kan worden. Daarnaast richten we onze andere bedrijfsprocessen zo milieuvriendelijk mogelijk in.

Tijdens de productie worden de prints zo efficiënt mogelijk geprint op rollen van meer dan 100 meter. Zo zorgen we er voor dat er een minimale hoeveelheid restafval is na het op maat snijden van het behang.

Lees hier meer over onze milieuvriendelijke productie…

Passie voor kwaliteit

Bij ons staat kwaliteit bovenaan. En dat zien we terug in de honderden positieve reacties die we elke maand van klanten ontvangen. Ben je niet tevreden, dan gaan we er persoonlijk voor zorgen dat je dat wel wordt. Een simpel berichtje en wij nemen direct contact met je op.

Wil je weten hoe we er voor zorgen dat jij als klant altijd tevreden bent? Lees dan snel verder of bekijk het resultaat van honderden klanten op onze foto wall!

Bekijk de foto de leukste foto’s…

Gegarandeerd perfect tot in detail

Hoe we er voor zorgen dat jouw fotobehang perfect scherp en op maat bij jou geleverd wordt? Dat begint al voordat we jouw bestelling hebben ontvangen.

Tijdens het bestelproces wordt er een digitale controle op de door jouw geselecteerde foto uitgevoerd. Hierin controleren we de dichtheid van het aantal pixels. Wanneer we denken dat het resultaat niet optimaal zal zijn, geven we dit direct aan met een notificatie op de website. Is je foto van voldoende kwaliteit of wil je toch doorgaan met de geselecteerde foto, dan rond je jouw bestelling online af.

Controle van jouw foto

Nadat we jouw bestelling hebben ontvangen controleren we de afbeelding handmatig op scherpte. En wanneer we twijfelen over de scherpte, nemen we direct persoonlijk contact met je op. Je ontvangt van ons dan een digitaal sample, zodat je zelf kan zien in welke kwaliteit jouw fotobehang geprint wordt. Na jouw akkoord zetten we de bestelling in productie. Is je foto al van voldoende kwaliteit, dan gaan we direct aan de slag om jouw fotobehang te produceren.

Tijdens de productie controleren we meerdere keren de kwaliteit van elk stukje fotobehang dat we produceren. Voor aanvang van het printen vindt er nog een keer een digitale controle plaats op het bestand. Zo voorkomen we dat jouw fotobehang bijvoorbeeld in de printer zit terwijl de inkt op is. Of dat er onvoldoende behang op de rol aanwezig is. In dat geval kan er namelijk kleurverschil ontstaan binnen je print.

Op maat gemaakt fotobehang

Na het printen wordt het behang geplaatst op de snijtafel. Met lasers worden de afmetingen van het behang nogmaals nagemeten. Deze worden exact overgenomen zoals jij deze hebt ingevoerd bij je bestelling. Daarbij wordt de marge meegenomen als je dit hebt aangevinkt.

Vervolgens wordt het behang in banen gesneden. Je kunt de baanbreedte zelf bepalen bij het bestellen van je fotobehang. De baanbreedte wordt evenredig verdeeld over de totale oppervlakte van het behang. Zo zijn alle banen altijd even breed.

En dan kan het inpakken beginnen. Maar niet voordat we handmatig iedere baan hebben gescand op mogelijke oneffenheden, krasjes of andere foutjes. Zo proberen we jou in één keer het perfecte fotobehang voor jouw kamer te leveren.

Lees hier alles over fotobehang op maat maken…

Na het printen controleren we je fotobehang nogmaals op de snijtafel.

en verder…

Snelle levering

Omdat we zelf produceren kunnen we direct voor je aan de slag. We zorgen er dan ook voor dat je binnen 3 werkdagen je fotobehang in huis hebt.

Meer dan 5.000 designs

We werken samen met fotografen en designers, waardoor er wekelijks nieuwe designs beschikbaar zijn voor jouw fotobehang.

Klanttevredenheid

Lees onze reviews maar op Google, Facebook of Trusted Shops. Allemaal lovende woorden, ben jij de volgende die ons beoordeelt?

Hebben jullie ook een showroom?

Wij hebben geen winkel of showroom waar je ons behang kan bekijken. In Zeewolde hebben we een kantoorruimte en productielocatie. Mocht je in de buurt zijn dan kun je op afspraak bij ons binnenlopen om kennis te maken. We laten je dat ons materiaal zien en je kunt onze medewerkers je vragen stellen.

Kan ik het fotobehang ook eerst zien voordat ik het koop?

Wij printen het fotobehang pas nadat een bestelling is geplaatst en betaald. Om je een indruk te geven van het materiaal en de print, kun je bij ons een sample aanvragen. Deze krijg je per post binnen enkele dagen in huis.

Mocht je na bestelling niet tevreden zijn over je fotobehang, neem dan contact met ons op voor een oplossing. We denken graag met je mee!

Kan ik ook beoordelingen en reviews van andere klanten zien?

Voor de beoordeling van onze producten maken wij gebruik van Trusted Shops. De klantenbeoordeling kan je op hun site bekijken. Deze klanten hebben ons beoordeeld n.a.v. een bestelling op onze website. Het zijn dus echte (ongefilterde) klantbeoordelingen van echte klanten.

Lees de beoordelingen op Trusted Shops