Over Fotobehang.com

Een uniek concept met oog voor detail

Specialist in fotobehang op maat

“Wow, wat gaaf!” En dat is precies waarom wij in 2018 gestart zijn met de ontwikkeling van fotobehang. En dit is nog steeds een veelgehoorde reactie van klanten wanneer ze ons fotobehang op de muur hebben. Foto’s die impact maken en dan levensgroot op de muur. Binnen Fotobehang.com garanderen we dit effect en werken we daarom keihard om van iedere klant een blije klant te maken.

Wallgroup en Fotobehang.com

Fotobehang.com is onderdeel van Wallgroup B.V. en richt zich op de productie van het mooiste fotobehang tegen de scherpste prijs. We werken met een klein team, waardoor iedereen erg betrokken is bij wat we doen. We vinden het belangrijk dat iedereen zich ontwikkeld en op de hoogte is van wat er zich in het bedrijf afspeelt. Met de korte lijntjes binnen ons bedrijf blijft iedereen altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en werken we als team samen om van iedere klant een fan te maken.

Wat maakt ons uniek?

Wij printen ons fotobehang zelf. Op onze eigen printers, in ons eigen magazijn. En dat zorgt er voor dat we kunnen garanderen dat elk fotobehang exact geprint wordt zoals jij het wilt: haarscherp en volledig op maat!

Wij printen op de beste en snelste printers uit de markt, waarbij we nauw samenwerken met de fabrikanten. Hierdoor blijven we voorop lopen in technologie en kunnen we snel de laatste technologische ontwikkelingen op print-gebied doorvoeren. Daarnaast proberen we slimmer na te denken in de processen en worden onnodige handelingen geautomatiseerd. Door deze ver doorgevoerde automatisering hebben we meer tijd om onze klanten persoonlijk te helpen of van advies te voorzien.

Klant vs Milieu

De klant is bij ons belangrijk, maar evenzo belangrijk is het milieu. Wij willen zo milieuvriendelijk mogelijk produceren. We printen daarom alleen op 100% PVC-vrij vliesbehang. Dit is PVC-vrije vliesbehang bevat geen bestanddelen welke schadelijk zijn voor het milieu. Daarnaast richten we onze andere bedrijfsprocessen zo milieuvriendelijk mogelijk in.

Tijdens de productie worden de prints zo efficient mogelijk geprint op rollen van 100 meter. Zo zorgen we er voor dat er een minimale hoeveelheid restafval is na het op maat snijden van het behang.

Passie voor kwaliteit

Bij ons staat kwaliteit bovenaan. En dat zien we terug in de honderden positieve reacties die we elke maand van klanten ontvangen. En ben je niet tevreden, dan gaan we er persoonlijk voor zorgen dat je dat wel wordt. Een simpel berichtje en nemen direct contact met je op.

Wil je weten hoe we er voor zorgen dat jij als klant altijd tevreden bent? Lees dan snel verder…

Gegarandeerd perfect tot in detail

Hoe we er voor zorgen dat jouw fotobehang perfect scherp en op maat bij jou geleverd wordt? Dat begint al voordat we jouw bestelling hebben ontvangen.

Tijdens het bestelproces wordt er een digitale controle op de door jouw geselecteerde foto uitgevoerd. Hierin controleren de de dichtheid van het aantal pixels. Wanneer we denken dat het resultaat niet optimaal zal zijn, geven we dit direct aan met een notificatie op de website. Is je foto van voldoende kwaliteit of wil je toch doorgaan met geselecteerde foto, dan rond je jouw bestelling online af.

Controle van jouw foto

Nadat we jouw bestelling hebben ontvangen controleren we de afbeelding handmatig op scherpte. En wanneer we twijfelen over de schepte, nemen we direct persoonlijk contact met je op. Je ontvangt van ons dan een digitaal sample, zodat je zelf kan zien in welke kwaliteit jouw fotobehang geprint wordt. Na jouw akkoord zetten we de bestelling in productie. Is je foto al van voldoende kwaliteit, dan gaan we direct aan de slag om jouw fotobehang te produceren.

Tijdens de productie controleren we meermaals de kwaliteit van elk stukje fotobehang dat we produceren. Voor aanvang van het printen vindt er nogmaals een digitale controle plaats op het bestand. Zo voorkomen we dat jouw fotobehang bijvoorbeeld in de printer zit terwijl het inkt op is, of dat er onvoldoende behang op de rol aanwezig is. In dat geval kan er namelijk kleurverschil ontstaan binnen je print.

Na het printen controleren we je fotobehang nogmaals op de snijtafel.

Op maat gemaakt fotobehang

Na het printen wordt het behang geplaatst op de snijtafel. Met lasers worden de afmetingen van het behang nogmaals nagemeten. Deze worden exact overgenomen zoals jij deze hebt ingevoerd bij je bestelling. Daarbij wordt de marge meegenomen indien je dit hebt aangevinkt.

Vervolgens wordt het behang in banen gesneden. Je kunt de baanbreedte zelf bepalen bij het bestellen van je fotobehang. De baanbreedte wordt evenredig verdeeld over de totale oppervlakte van het behang. Zo heb je altijd de banen in gelijke breedte.

En dan kan het inpakken beginnen. Maar niet voordat we handmatig iedere baan hebben gescand op mogelijke oneffenheden, krasjes of andere foutjes. Zo proberen we jou in één keer het perfecte fotobehang voor jouw kamer te leveren.

en verder…

Snelle levering

Omdat we zelf produceren kunnen we direct voor je aan de slag. We zorgen er dan ook voor dat je binnen 3 werkdagen je fotobehang in huis hebt.

Meer dan 2.000 designs

We werken samen met fotografen en designers, waardoor er wekelijks nieuwe designs beschikbaar zijn voor jouw fotobehang.

Mileuvriendelijk

Lees onze reviews maar op google, facebook of trustpilot. Allemaal lovende woorden, ben jij de volgende die ons beoordeeld?