• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Zo versturen wij jouw fotobehang

Snel aan de slag! Je bestelling binnen enkele dagen in in huis.

We doen er bij Fotobehang.com alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Hiervoor gebruiken we verschillende vervoerder- en bezorgopties. En heb je echt een spoedje? Wij gaan graag de uitdaging aan en je kan jouw bestelling eventueel afhalen bij ons in Zeewolde.

Eigen productie, dus snel in huis

Omdat wij de productie van je fotobehang volledig in eigen beheer doen, kunnen wij snel aan de slag met jouw bestelling. Wanneer een bestelling bij ons binnenkomt, controleren wij deze direct en vervolgens sturen we deze direct door naar onze productie.

De bestellingen worden gedurende de dag op verschillende momenten verzameld en samengevoegd. Ons systeem berekent vervolgens zelf de meest efficiënte indeling, zodat er zo weinig mogelijk restafval is en iedere bestelling op tijd de deur uit kan.

Na het printen gaat de volle rol met tientallen prints over de snijtafel. Hier wordt het vliesbehang op maat gesneden met een laser.

In de meeste gevallen wordt het fotobehang -dat op werkdagen besteld is- nog dezelfde dag gedrukt, gesneden en verzendklaar gemaakt. Afhankelijk van de door jouw gewenste vervoerder of afleverdatum wordt het behang meegegeven aan de vervoerder.

Je behang binnen 3 werkdagen in huis*

Onze standaard levertijden zijn vanaf het moment van betaling ongeveer 3 werkdagen. Mocht je jouw bestelling na 4 werkdagen nog niet hebben ontvangen, dan kan het zijn dat er ergens iets niet helemaal goed is gegaan in de productie of verzending. Als je contact met ons opneemt, gaan we kijken wat er aan de hand is.

* dit is de gemiddelde levertijd van onze bestellingen de afgelopen 3 maanden. Wij zijn afhankelijk van vervoerders. Hierdoor kunnen wij deze levertermijn niet garanderen en kun je hieraan geen rechten ontlenen.

Spoedlevering

Wanneer er sprake is van een spoedlevering, vermeld dit dan bij de order. Dan geven wij je order voorrang, mits dit mogelijk is. Je kunt hiervoor het beste telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. Zij hebben inzicht in de productie en kunnen je direct goed informeren. Dit voorkomt teleurstelling!

Verzending van jouw bestelling

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 5.95 per bestelling. Alle pakketten worden verstuurd met track en trace-code zodat je je bestelling kan volgen.

Voor onze pakketten maken wij gebruik van PostNL, DPD en UPS. Standaard worden de bestellingen door PostNL bezorgd, maar wanneer je kiest voor een voorkeursdatum is het mogelijk om ook te kiezen voor UPS. Pakketten die geleverd worden via UPS hebben een 99% zekerheid om op het gewenste bezorgmoment bezorgd te worden.

Niet thuis?

Mocht je onverhoopt niet thuis bij een bezorgpoging dan zal de bezorgdienst je pakket mee retour nemen. Vaak volgt de volgende dag (zondag uitgezonderd) een nieuwe bezorging. Exacte informatie over de 2e bezorgpoging ontvang je van de bezorgdienst via SMS of een briefje in je brievenbus.

Afhalen op een PostNL locatie

Bij het plaatsen van je bestelling kun je er ook voor kiezen om je fotobehang af te halen bij een PostNL locatie. Door je pakketjes bij een PostNL afhaallocatie te laten bezorgen, hoef je niet thuis te blijven en kun je zelf kiezen wanneer je jouw pakketjes komt afhalen. Deze locaties kennen vaak ruime openingstijden en enkele zijn ook op zondag geopend.

Afhalen bij Fotobehang

Je kunt ook zelf je bestelling bij ons afhalen in Zeewolde. Dit kan in overleg. We beschikken op deze locatie niet over een winkel of showroom, enkel een kantoor. Afhalen kan alleen op afspraak, na bevestiging vanuit onze klantenservice. Ons adres:

Wallgroup B.V.
Tilbury 8
3897 AC, Zeewolde
The Netherlands

Internationale zendingen

Onder de merknaam Wallgroup leveren wij ons fotobehang wereldwijd. Verzendingen naar andere landen zijn dan ook mogelijk op aanvraag, of kunnen worden geplaatst via onze andere webshops: