Verzenden

Snelle productie- en levertijden

De productie van fotobehang hebben wij in eigen beheer. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van externe factoren. Wanneer een order bij ons binnenkomt, dan controleren wij deze en vervolgens sturen we deze direct door naar onze productie. Het vliesbehang wordt direct geprint en op maat gesneden. Nadat de betaling is ontvangen versturen wij het product direct. Veelal geldt dat wanneer een behang besteld is, het dezelfde werkdag gedrukt wordt en, indien de betaling direct is ontvangen, het behang direct wordt verstuurd. Wanneer er sprake is van een spoedlevering, vermeld dit dan bij de order, wij geven je order dan voorrang.

Verzenden binnen en buiten Nederland

Fotobehang.com levert zendingen in Nederland met PostNL. Verzendingen naar andere landen is ook mogelijk op aanvraag. Verzendingen boven de € 150,- binnen Nederland zijn gratis. Alle pakketten worden verstuurd met track en trace-code zodat je je bestelling kan volgen. Je kan ook zelf je bestelling bij ons afhalen. Dit kan in overleg. Fotobehang.com hanteert een levertijd van 1-3 werkdagen.

Verzenden met PostNL

Binnen Nederland versturen wij onze pakketten met PostNL. Wij rekenen voor Nederland een standaardtarief van € 5,- incl. btw, op zondag geldt een toeslag van € 1,50 (totaal € 6,50 incl BTW) per pakket tot een orderwaarde van € 150,-. 

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben tijdens de levering van mijn pakket?

Ben je niet thuis als PostNL je pakket komt bezorgen? Of heb je de bezorger gemist? Dan kun je het volgende doen:

Eerste bezorgpoging moet nog plaatsvinden

Vaak is het mogelijk om nog vóór de eerste bezorgpoging een ander bezorgmoment te kiezen. Bekijk hoe je dit kunt doen

Niet thuis bij eerste bezorgpoging

Dan probeert de bezorger je pakket af te geven bij de buren (alleen met toestemming van de afzender). Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje met een ‘niet-thuis code’ achter. Met deze code kun je zelf een nieuw bezorgmoment kiezen. Dit kan tot 22.00 uur. Als je niets doet, komen we op de eerstvolgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) nog een keer langs.

Niet thuis bij tweede bezorgpoging

Ook dan laat de bezorger een kaartje bij je achter. Hierop staat waar je je pakket kunt ophalen. Deze informatie vind je ook op Track & Trace en in de PostNL-app.

Pakket afgeleverd bij een PostNL-locatie?

We bewaren je pakket twee weken voor je op de PostNL-locatie. Daarna sturen we het terug naar de afzender.