Garantie

Zit er garantie op mijn product(en)?

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Dit geldt voor zowel het behang als de accessoires.

Al het behang wordt op maat gemaakt, zowel het fotobehang met eigen foto als de standaard afbeeldingen. Het is niet mogelijk om behang met eigen foto te retourneren. Dit kunnen wij niet meer verkopen. Mocht je echter niet tevreden zijn met het fotobehang met eigen foto, neem dan contact met ons op voor een redelijke oplossing. Het fotobehang met de standaard afbeeldingen is voor ons nog wel mogelijk om te verkopen, ondanks dat het speciaal op maat gemaakt is. Je hebt het recht om dit behang te retourneren.

Het behang wat ik heb ontvangen is beschadigd of het is niet in orde.

Fotobehang.com - een website van Wallgroup B.V. - streeft naar uitstekende kwaliteit. Ons behang wordt geprint op hoogwaardig en stevig pvc-vrij vliesbehang. Wij printen met niet-geurende inkten op waterbasis. Mochten er problemen zijn met het behang dan zorgen wij voor een passende oplossing. Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1. Het kan zijn dat er tijdens het productieproces of tijdens het transport iets met je product is gebeurd. Ook kan het zijn dat de afbeelding niet scherp genoeg geprint is. Wij adviseren bij binnenkomst van je product direct te controleren of alles in orde is. Rol het behang uit op de grond en kijk of dit geprint is zoals je hebt opgegeven. Leg de banen op volgorde en controleer of de print overeenkomt met de afbeelding op de website. Controleer eventueel bestelde accessoires.

Voor onze producten geldt een zichttermijn van 14 dagen. Als je niet tevreden bent met je product dan kan je het terugsturen. Je dient voorzichtig met het behang om te gaan en bij retour het behang graag terugsturen in originele verpakking indien dat redelijkerwijs mogelijk is. Het product dient compleet en onbeschadigd te zijn. Vergeet niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden. Ook dient het ordernummer en het nummer van je bankrekeningnummer te worden vermeld.

Verstuur het artikel naar:

Wallgroup BV / Fotobehang.com 
Tilbury 8 3897 AC, Zeewolde 
The Netherlands

Ik heb mijn behang ontvangen maar helaas lijkt dit niet zoals op de foto. Wat kan ik hiermee doen?

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met het behang. Zou je een mail met foto kunnen sturen naar [email protected] Dan helpen wij je graag verder en zoeken wij naar een passende oplossing.