• 9.000+ positieve beoordelingen
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100.000 klanten gingen je voor!

Retourneren van je fotobehang

Niet tevreden? We doen niet moeilijk over retourneren.

Ben je niet tevreden met je fotobehang of is er iets beschadigd tijdens het transport? Dan kun je altijd je fotobehang aan ons terugsturen. We doen niet moeilijk over het retourneren, maar willen je wel vragen om deze pagina goed door te nemen voor je iets aan ons terugstuurt.

Retour aanmelden

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk wanneer je jouw bestelling wilt terugsturen. Via deze link kun je je retour aanmelden. Je kunt er voor kiezen om je retour zelf in te leveren bij een pick-up-point. De kosten voor het retourneren kun je bij het inleverpunt van jouw pakket voldoen.

De kosten voor het retour sturen bedragen EUR 7,99 per bestelling. Deze kosten worden verrekend met je retour. Je kunt er ook voor kiezen om het formulier niet in te vullen, je kunt dan je pakketje inleveren bij een pickup point en daar een retourlabel aanschaffen.

Let op: de oude labels moeten verwijderd worden van het retourpakket. Alleen het nieuwe verzendlabel mag zichtbaar zijn.

Retour aanmelden

Herroepingstermijn

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verloopt 14 dagen na de dag waarop jij of een huisgenoot of een door jou aangewezen derde, ons product in bezit krijgt. De herroepingstermijn van diensten verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u de dienst heeft gekocht. Voordat je jouw bestelling retourneert, zouden we het fijn vinden als je ons hiervan schriftelijk op de hoogte stelt. Het liefst per e-mail. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar dit is niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Wanneer kun je niet retourneren?

We doen niet moeilijk over het retourneren van je bestelling. Wellicht klinkt het logisch, maar we noemen het toch maar even voor de duidelijkheid. Je ontvangt niet je gehele aankoopbedrag terug in onderstaande gevallen. In de meeste gevallen houden we tot 100% in van je aankoopbedrag. Met andere woorden: je ontvangt je aankoopbedrag niet retour.

  • (een deel van) het behang op de muur aangebracht is of is geweest;
  • (een deel van) het behang in een onjuiste volgorde is aangebracht;
  • (een deel van) het behang bij het aanbrengen is gescheurd;
  • (een deel van) het behang op een andere manier beschadigd is geraakt voor of tijdens het aanbrengen.

Samples

Samples niet retour worden gestuurd. De samples worden op maat voor je gemaakt en kunnen we niet hergebruiken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst binnen 14 dagen herroept en je fotobehang op tijd bij ons retour is, ontvang je het hele aankoopbedrag, inclusief de standaard leveringskosten, van ons zo spoedig mogelijk terug. Je ontvangt dit bedrag uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping retour, via de de door jouw gekozen betaalmethode. Heb je zelf extra kosten gemaakt, omdat je gekozen hebt voor een andere manier van levering? Dan zijn deze kosten voor eigen rekening. Als je maar een deel van je bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering (verzendkosten) niet teruggestort.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Tenzij je uitdrukkelijk vraagt ons om op een andere manier terug te betalen. Op het moment dat wij de geretourneerde bestelling hebben ontvangen, of wanneer jij kunt aantonen dat je het behang hebt teruggestuurd, zullen we het verschuldigde bedrag terugbetalen. Je dient de goederen zo snel mogelijk, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na het schriftelijk doorgeven van je retourzending, aan ons terug te zenden of te overhandigen.

Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt, voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen zijn voor eigen rekening.

Ons adres

Je kunt je fotobehang in de originele doos terugsturen aan ons. Je kunt bij een PostNL servicepunt terecht om het pakket in te leveren. Zorg ervoor dat het pakket voldoende gefrankeerd wordt door PostNL. Verstuur het pakket naar:

Wallgroup B.V.
Landauer 6
3897 AB, Zeewolde
Nederland

Nog even dit…
We hebben het recht om niet je volledige aankoopbedrag aan je terug te geven, wanneer het product dat je aan ons retourneert beschadigd of incompleet is. Uitgezonderd van terugbetaling is het fotobehang met een eigen foto of eigen ontwerp. Deze producten kunnen wij ook niet retour nemen, tenzij deze op onjuiste wijze is geproduceerd door een aanwijsbare fout van onze kant.