• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Betaalmethoden

Veilig online betalen voor je fotobehang

Kies zelf hoe jij betaalt voor je fotobehang. Online via iDeal of achteraf met Klarna.

We bieden in onze webshop verschillende betaalmethodes. Wil je snel online betalen dan kan dat met iDeal, Paypal of Creditcard. Ook achteraf betalen met Klarna is een optie. De betalingen worden verwerkt via Adyen, één van de grootste betaalplatformen wereldwijd. Zo ben jij verzekerd van een veilige betaalomgeving.

Betaalopties Fotobehang.com

De volgende betaalmogelijkheden zijn beschikbaar in onze webshop:

Geen extra kosten

Voor alle betaalmethodes geldt dat deze gratis zijn. Dus geen creditcard toeslagen of extra kosten voor achteraf betalen.

iDeal

iDeal is de meest populaire betaalmethode van België. Betalingen worden gefaciliteerd vanuit de persoonlijke bankrekening van de consument en direct voldaan.

Paypal

PayPal biedt een flexibele en betrouwbare e-wallet voor betalingen middels creditcard, bankrekeningen, of de PayPal balans.

Klarna

Klarna biedt klanten een flexibele achteraf betaaldienst. Online consumenten ontvangen eerst het product en voltooien de betalingen binnen 14 dagen.

Mastercard

MasterCard is één van de meest geaccepteerde creditcards. Met MasterCard kan je wereldwijd betalingen verrichten. 

Visa

VISA is de populairste creditcard ter wereld. De VISA-card is een bundeling van verschillende creditcards en met VISA kan wereldwijd worden betaald.

American Express

American Express is uiterst geschikt voor klanten in de VS of in het hogere zakelijke en consumenten segment. Geschikt voor internationale betalingen.

Maestro

Maestro is een veelgebruikte debet betaalmethode, zowel binnen als buiten Europa. Maestro verzekert je van een veilige internationale betaalmethode. 

Bankoverschrijving

De Bankoverboeking is een betrouwbare standaard betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt. Klanten maken direct geld over naar ons bankrekeningnummer.

IBAN: NL56 RABO 0370 9618 70
BIC: RABONL2U
T.n.v. Wallgroup B.V.
O.v.v. je bestelnummer