Bij Fotobehang.com kan je betalen met de meest betrouwbare en bekende betaalmethoden. Tijdens het betalen kan je kiezen uit een aanbod van online betaalmethoden.

Fotobehang.com maakt gebruik van MultiSafepay als betaalprovider. Fotobehang.com heeft een uitgebreid aanbod van zowel Nederlandse als buitenlandse online betaalmethoden, zoals Klarna, iDEAL, PayPal, Visa, MasterCard, het Belgische Mister Cash, American Express, Giropay, Maestro, Carte Bleue en Bankoverschrijving.

Betaalmethoden:

Klarna - Betaal binnen 14 dagen (Kosten € 1,50)

Klarna biedt klanten een flexibele achteraf betaaldienst. Online consumenten ontvangen eerst het product en voltooien de betalingen binnen 14 dagen.

iDEAL

iDEAL is de meest populaire betaalmethode van Nederland. Betalingen worden gefaciliteerd vanuit de persoonlijke bankrekening van de consument en direct voldaan.

PayPal

PayPal biedt een flexibele en betrouwbare e-wallet voor betalingen middels credit kaart, bankrekeningen, of de PayPal balans.

Visa

VISA is de populairste creditcard ter wereld. De VISA-card is een bundeling van verschillende creditcards en met VISA kan wereldwijd worden betaald.

MasterCard

MasterCard is één van de meest geaccepteerde creditcards. Met MasterCard kan je wereldwijd betalingen verrichten. 

Bancontact / Mister Cash
 
Bancontact, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, is de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten.

American Express

Uiterst geschikt voor klanten in de VS of in het hogere zakelijke en consumenten segment. Geschikt voor internationale betalingen.

Giropay

Giropay is de populairste betaalmethode van Duitsland. Betalingen worden direct van de bankrekening van de consument afgeschreven. 

Maestro

Maestro is een veelgebruikte debet betaalmethode, zowel binnen als buiten Europa. Maestro verzekert je van een veilige internationale betaalmethode. 

Bankoverschrijving (Kosten € 1,50)

De Bankoverboeking is een betrouwbare standaard betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt. Klanten maken direct geld over naar ons bankrekeningnummer.