• 9.000+ positieve beoordelingen
 • Razendsnel jouw fotobehang in huis
 • Eigen productie en op maat gemaakt
 • 100.000 klanten gingen je voor!

Wallgroup en Fotobehang in NL

Fotobehang is op dit moment helemaal in. Je kunt geen interieur of Woonmagazine openslaan of fotobehang wordt genoemd als de trend van het moment. Bij Wallgroup Fotobehang Nederland (WG FotobehangNL) weten we al langer dat je met fotobehang enorm gave effecten kan geven aan muren. Graag vertellen we je meer over de services die je in NL kan verwachten van Fotobehang. 

 

Laat je inspireren

Veel klanten van WG FotobehangNL delen hun prachtige resultaten online met ons. Inmiddels hebben we de grootste fotobehang fanpage van Nederland! Dagelijks ontvangen wij de mooiste muren van NL in onze timeline of mailbox. En die delen we graag met je! Volg jij ons al?

 

Petra uit Assendelft over ons

“Bij Fotobehang NL weten ze waar ze het over hebben. Ze hebben mijn design compleet op maat gemaakt. Het behang was stevig en mijn man kon het zelf makkelijk op de muur plakken. In een uurtje hadden we een heel andere kamer. Het is prachtig geworden!”

Trends Fotobehang in NL

Op dit moment zijn er een aantal trends in Nederland als het gaat om Fotobehang. Naast teksturen met Beton, Hout of Steen is ook fotobehang met dieren ontzettend populair. Bovendien is het op het moment helemaal ‘hot’ om natuurlijke groene tinten te gebruiken op de muur. Natuurbehang en behang met bijvoorbeeld een patroon van jungle bladeren kom je veel tegen.

 

Kwaliteit behang

Na onderzoek van FotobehangNL bleek dat veel Nederlanders behangen een vervelend karwei vinden. Het aanbod in winkels is beperkt en het plakken van behang is een karwei. En dat willen wij graag veranderen! Daarom zijn we op zoek gegaan naar behang dat iedereen moeiteloos op de muur kan plakken. Het behang bij Fotobehang is 180 grams vliesbehang, dit betekent dat het behang niet scheurt en eenvoudig aangebracht kan worden. Je smeert de muur in met lijm en je plakt het fotobehang er tegenaan. Zo simpel! 

 

Behangservice

Uniek bij ons, ten op zichtte van andere aanbieders, is de Fotobehang NL behangservice. Wij werken met een vast team behangers die voor ons door heel Nederland behang komen plakken. Dus dat kan ook bij jou thuis! Hoe dat werkt?

 1. Je bestelt je fotobehang online bij ons;
 2. Wij zorgen dat je behang op maat wordt geproduceerd;
 3. Onze behangservice neemt contact met je op voor het behangen;
 4. Wij bezorgen je behang ruim voor de afspraak met onze behangservice;
 5. Jij controleert of het behang perfect is;
 6. De behangservice komt op de afgesproken dag bij jou thuis behangen. 
   

Sample op aanvraaag

Wil jij binnenkort een muur voorzien van fotobehang, maar twijfel je over de kleur of het design? Je kunt bij FotobehangNL kosteloos een sample aanvragen. We kunnen je een digitaal sample toesturen per e-mail of we sturen je een minicard (A5 formaat) per post. Je kunt dan zelf de scherpte, de kleur en de kwaliteit van de print beoordelen. Handig toch? Je bestelt je sample door een mailtje te sturen naar [email protected]